İkisi yerli 7 yeni film vizyona giriyor

Sinema salonlarında 2’si yerli olmak üzere 7 film bugün vizyona girecek.

Yayınlanma: 11.01.2018 - 21:43
Abone Ol google-news

Sinema salonlarında 2’si yerli olmak üzere 7 film bugün vizyona girecek. Adana Film Festivali’nden 4 ödülle dönen Onur Saylak’ın yönettiği Hakan Günday’ın aynı adlı romanından uyarlanan “Daha”, salonlardaki yerini alacak. Adana Film Festivali’nden 4 ödülle dönen Onur Saylak’ın yönettiği Hakan Günday’ın aynı adlı romanından uyarlanan “Daha”, salonlardaki yerini alacak. Gupse Özay’ın yönettiği komedi türündeki devam filmi “Deliha 2” ise vizyona girecek diğer Türk filmi olacak. Dram, gerilim ve macera türlerindeki “The Mountain Between Us (Aramızdaki Sözler)”, birbirini hiç tanımayan iki insanın (Kate Winslet ve Idris Elba) hafif yaralı olarak kurtuldukları uçak kazasından sonra ıssız ve karlı bir dağda yalnız kalmalarından yola çıkarak hayatta kalma mücadelelerini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Hany Abu-Assad oturuyor.

Gizem ve korku

Adam Robitel’in yönettiği “Insidious: The Last Key (Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar)” dram, gizem ve korku türünde... Filmde ünlü psikiyatr Elise Rainier (Lin Shaye), kendi çocukluğunun geçtiği evde yaşanan açıklanamaz ve korkunç olayları çözmeye çalışıyor. Liam Neeson’ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve gerilim türündeki “The Commuter (Yolcu)”, evinden işine gidip işten eve dönmek için her gün düzenli olarak banliyö trenini kullanan sigortacı Michael McCauley’in (Liam Neeson), bir gün sıradan bir yolculuk esnasında Joanna adında daha önce trende görmediği bir kadınla tanışması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

Yaşanmış bir hikâye...

Tom Hanks ve Meryl Steep’in başrolünde oynadığı Steve Spielberg’in iddialı filmi “The Post”, 1970’lerin başında The Washington Post’un araştırmacı gazetecilerinin, Amerika Birleşik Devletleri’nin Vietnam’a 25 yıldan uzun süredir yaptığı müdahaleleri gösteren çok gizli belgeleri ele geçirmesiyle bunları yayımlayıp yayımlamamak arasında gidip gelme konusunu işleyen yaşanmış bir hikâye. “La cordillera (Zirve)” ise bu hafta vizyona girecek dram, gerilim ve gizem türündeki bir diğer film. Santiago Mitre’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde ülkesinden dışarı çok çıkmayan, adeta etrafında bir sis perdesi yaratmış Arjantin devlet başkanı Hernán Blanco (Ricardo Darín), ilk kez önemli bir toplantı için, Latin Amerika liderleri zirvesi için dünya kamuoyunun karşısına çıkar. Ancak burada, kızının da bir parçası olduğu başka bir gizemli olay ortaya çıkmak üzeredir...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler