Bowie ve Davis’in filmleri !f İstanbul’da

15 Şubat’ta başlayacak 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin mini müzik festivali “!f music”, bu yıl da müzik filmlerini bir araya getiriyor.

Yayınlanma: 12.01.2018 - 21:00
Abone Ol google-news

15 Şubat’ta başlayacak 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin mini müzik festivali “!f music”, bu yıl da müzik filmlerini bir araya getiriyor. İş Bankası Maximum Kart ana partnerliğinin altıncı yılında “!f music”, David Bowie’den Betty Davis’e, Iggy Pop’tan Josh Homme’a, ikonik müzik insanlarının filmlerini seyirciyle buluşturacak.

!f music’te yer alacak filmlerden ilki, Francis Whately’nin David Bowie’nin ölümünden sonra tamamladığı filmi “David Bowie: The Last Five Years / David Bowie: Son Beş Yıl” olacak. David Bowie’nin ölümünden önce yayımladığı son iki albümü “The Next Day” (2013) ve “Blackstar”ın (2016) yanı sıra kanserle mücadelesini ve hastalığı sırasında yapımına başladığı Broadway müzikali “Lazarus”u odağına alan film, arşiv görüntülerden yakın arkadaşlarıyla yapılmış söyleşilere, ikon sanatçıdan hayranlarına kalan son anlar olacak. Diğer yandan Iggy Pop, Betty Davis, gibi isimlerin belgesel fimleri ile birlikte Sundance’in “Dünya Sineması” bölümünde “En İyi Belgesel” seçilen, Hot Docs’ta iki dalda “Seyirci Ödülü”nü kazanan “Rumble: The Indians Who Rocked The World” de “!f music”teki yerini alacak. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin programı 18 Ocak’ta açıklanacak ve biletler 2-4 Şubat tarihlerinde İstanbul için, 23-25 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için yüzde 10 indirimle, İş Bankası Maximum Kart sahiplerine ise yüzde 20 indirimle Biletix’te ön satışa çıkacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler