Pink Floyd yeni albüm yayınlıyor

Pink Floyd grubunun yeni bir albüm yayınlayacağı duyuruldu.

Yayınlanma: 06.07.2014 - 22:38
Abone Ol google-news

İngiliz rock gruplarından Pink Floyd'un yeni bir albüm yayınlayacağı açıklandı. Son albümlerini 1994'te açıklayan grubun yeni albüm haberini veren isim, grubun gitaristi ve kayıtdışı lideri David Gilmour'un eşi Polly Sanson oldu.

Grupla birlikte 1994'te “Touring Pink Floyd”a katılan şarkıcı Durga McBroom-Hudson da Gilmour'un eşinin söylediklerini teyit ederek, “Bu albümün kayıtları Division Bell döneminde başladı. Bunun ilk başta tamamen enstrumental bir kayıt olması gerekiyordu ancak ben geçen Aralık'ta birkaç melodinin üzerine şarkı söyledim. Sonrasında David bu kayıtları benim vokallerim üzerine genişletti” açıklamasını yaptı.

Henüz doğrulamadı
Albümün varlığı, Pink Floyd efsanesini sürdüren ve geçen sene ülkemizde de konser veren Roger Waters tarafından doğrulanmadı. Ancak bu açıklamanın gelmemesinin sebebinin Gilmour ve Waters arasında yaşanan gerilimden kaynaklanıyor olabileceği iddia edildi. Waters'ın yeni albüm için stüdyoya girmesi, müzik camiası açısından beklenmedik bir gelişme olarak yorumlandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler