Ve yaşam sürüyor ...

Çağdaş insan portrelerinin yetkin anlatıcısı Ferzan Özpetek, dramatik komedisinde aşk, nefret, yaşam, ölüm, affetmek, bağışlamak, vicdan, suçluluk, dostluk temalarını başarıyla vurguluyor.

Yayınlanma: 11.07.2014 - 19:09
Abone Ol google-news

Çağdaş insan portrelerinin yetkin anlatıcısı Ferzan Özpetek, dramatik komedisinde aşk, nefret, yaşam, ölüm, affetmek, bağışlamak, vicdan, suçluluk, dostluk  temalarını başarıyla vurguluyor.

Güçlü, bağımsız bir kadın olan Elena, yakın arkadaşları Fabio ve Silvia’yla birlikte bir kahvede garsonluk yapmaktadır. İki yıldır Giorgio’yla çok iyi gitmeyen bir  ilişki yaşamaktadır. Silvia yeni sevgilisi oto tamircisi Antonio’yu Elena ve Fabio’ya tanıştırır. Elena ve Antonio arasında nefretle aşk arasında gidip gelen bir tutku  gelişir.

Aradan 13 yıl geçer, Elena’yla Fabio ortaklaşa bir bar işletmektedirler, Elena, Antonio’yla evlenmiş, iki çocukları olmuştur. Evlilikleri inişli çıkışlı sürüyordur. Bir gün aralarındaki bağı sınayacak sert bir sarsıntıyı göğüslemek zorunda kalırlar. Önyargıları, pişmanlıkları bir kenara bırakıp aşkın, acının ve dostluğun sınavından geçeceklerdir. Bu süreçte Elena ve Antonio birbirlerini yeniden keşfederler.

Filmin Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, set görüntüleri, fragmanlar yer alıyor.

Allacciate Le Cinture (Kemerlerinizi Bağlayın ) Yönetmen: Ferzan Özpetek Oyuncular: Kasia Smutniak, Francesco Arca, Filippo Scicchitano, Caroline  Crescentini, Francesco Scianna, Carla Signoris, Elena Sofia Ricci, Maria Sole Piccinni / 2014, 105 dakika, Kanal D Home Video.

Format: Dvd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler