Mor Çatı yararına ‘Kadının Gücü’ sergisi

Kadınlar Günü fotoğraf sergisi Ortaköy Kethüda Hamamı’nda bugün açılıyor. Satıştan elde edilecek gelir Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlanacak.

Yayınlanma: 09.03.2018 - 13:03
Abone Ol google-news

8 Mart Kadınlar Gu¨nu¨ etkinlikleri çerçevesinde Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı ile birlikte kadının toplumdaki gücünü vurgulamak adına Ortaköy Kethüda Hamamı’nda 09-15 tarihleri arasında ‘Kadının Gücü’ fotoğraf sergisi düzenleniyor. Sergide yer alan fotoğrafların satışından elde edilecek gelir ise Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlanacak. Gecede halkla ilişkilerin duayeni Betül Mardin’e ‘Meslekte Üstün Hizmet Ödülü’ de verilecek.

9-15 tarihleri arasında izlenebilecek olan sergide, Türkiye Fotoğraf Müzesi Kurucusu Gültekin Çizgen, duayen fotoğrafçı Ersin Alok ve Türkiye’nin ilk kadın fotoğraf profesörü Güler Ertan’ın fotoğrafları ile birlikte kadının toplumdaki yeri ve gücünü vurgulayan 30 adet fotoğraf yer alıyor.

 Ünlü isimler açılışta yer alacak

Moda Rotary Kulübü ve Ytong işbirliğiyle düzenlenen serginin açılış gecesine Neslihan Yeldan, Betül Şahin, Ayça İnci ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin yer alması bekleniyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler