GSL’de Fraktal Sanat sergisi

Dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı sergi 11 Mart’ta sona erecek.

Yayınlanma: 09.03.2018 - 21:13
Abone Ol google-news

Galatasaray Lisesi yönetimi ve öğrencilerinin, GSL 150. Yıl etkinlikleri kapsamında ‘Uluslararası Buluşmalar’ adı altında düzenlediği Fraktal Sanat Sergisi Galatasaray Üniversitesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Fraktal Sanatın dünyaca ünlü isimlerinin eserlerinin de yer aldığı sergi 11 Mart’a dek sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Açılışa yoğun ilgi

Galatasaray Lisesi’nin 150. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen bu özel etkinliğe Fraktal Sanatın dünyaca ünlü isimleri Jean Claude Meynarel ve François Soulages ile birlikte, Julius Horsthuis, Dominique Chateau, Jean-Joël Duhot, Jean-Paul Delahaye, Gabriel Baudrand, Emmanuel Gabellieri, Agnès Callu ve Türkiye’den ‘FractAli’ adıyla da tanınan Ali Öner ile Ozan Türkkan katıldı. Başta Galatasaray camiası olmak üzere, sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. E. Ertuğrul Karsak, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, eski Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Topluluğu İşbirliği Kurulu üyeleri ve öğrenciler de yer aldı.

Fraktal Sanat alanında uluslararası üne sahip sanatçıların öncülüğünde ayrıca 8-9 Mart 2018 tarihleri arasında Galatasaray Lisesi ve Fransız Kültür Merkezi’nde master classlar, konferanslar, atölyeler ve özel çalışmalar gerçekleştirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler