Ankara’da Talk Show sahnesi

Ankara Ankamall Talk Show prodüksiyonuyla her hafta Türkiye’nin usta sanatçıları ağırlanıyor. Televizyon kanallarındaki talk show programlarını sahneye döken çalışma da bu hafta konuk Kerem Alışık oldu. Sanat dünyasından gelen ailesini ve oyunculukla tanışma serüvenini sanat severlerle paylaşan Alışık, “Bizim ev hep bir okul gibiydi,sanat okulu gibi, şimdi ben yürütüyorum elimden geldiğince” diye

Yayınlanma: 25.03.2018 - 22:12
Abone Ol google-news

Televizyon kanallarındaki ‘talk show’lar avm’lerde kurulan sahnelerde Türkiye’nin en ünlü sanatçılarıyla ve yine televizyon sucusuyla gerçekleştiriliyor. Televizyon sunucusu Kamuran Tapul moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşilere yüzlerce sanatsever büyük ilgi gösterdi. Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan’ın yıllardır moda ve tekstil atölyesini orada çalışanlara devrettiğini aktaran Alışık, “Bundan böyle kendileri döndürecekler tüm atölyeyi, biz babamız Sadri Alışık’tan annemiz Çolpan İlhan’dan böyle öğrendik çok büyük bir şey de değil böyle olması gerekiyordu” ifadelerini kullandı. “Arif ve 216” filmine giriş hikayesini sanatseverler ile paylaşan Alışık, “Cem Yılmaz biliyorsunuz filmde Yeşilçam’a saygı duruşunda bölümler koyuyordu, bir de bir düğün sahnesi koymak istemiş ama bu düğün benim sünnet düğünümmüş, çünkü o yıl o sünnet düğünümüze Yeşilçam’ın tüm ünlü sanatçıları gelmişti, bizim de Mert Fırat ile böyle bir sahnemiz var” diye konuştu. Mert Fırat’ın  makyajını gördüğü an göz yaşlarını tutamadığı ve sahne çekimleri sırasında sesinin titrediğini aktaran Alışık, “Mert bir çıktı karşıma aynı babam, saç makyaj aynı, benim gözler doldu taştı ama inanamazsınız tüm teknik ekip kameramanlar bile ağlıyordu, defalarca çektik, çok etkilendik” dedi.

‘Babam oyunculuk yapmamı istemezdi’

Babası Sadri Alışık’ın evde ciddi bir baba figürü olduğunu ve eğitime çok önem verdiğini aktaran Alışık, “Oyunculuk yapmamı istemezdi. O yüzden uzun süre uzak durmak zorunda kaldım” ifadelerini kullandı. Çocukluk yıllarında evlerine Yeşilçam sanatçılarının hemen hepsinin geldiğini ifade eden Alışık, “Ben evdeysem odamdan çıkmazdım babam kızardı, zaten günde en az 2 saat kitap okumamı zorunlu tutardı, yatılı okuyordum ama eve döndükçe odamdan kapı aralığından o çok ünlü oyuncuları görür izlerdim, o dönemler Malkoçoğlu filmi çok ünlüydü Türkiye'de herkes Cüneyt Arkın hayranı, ben sinemada izlemişim zaten büyük hayranıyım, bir gün evdeyim bir baktım bize gelmiş, odamdan da çıkamıyorum yine, geçtim kapı arasına, bakarsanız çok şanslı bir çocukluktu” diye konuştu. Şanslı bir çocukluk geçirdiğini ama taşıdığı isimlerin de yükünün ağır olduğunu ifade eden Alışık, “Bu isimleri layığıyla taşımam lazım, o çizgiyi şimdi ben yürütüyorum elimden geldiğince, bizim ev hep bir okul gibiydi,s anat okulu gibi, sanatçılar içinde büyüdük ve bunlardan beslendim. Bundan sonra da oğlum Sadri yürütecek inşallah” dedi. Ankamall’de devam eden Talk Show Dizisi 29 Mart Perşembe günü saat 18:30’da Zafer Algöz’ü konuk edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler