Liseliler Müzik Yarışması’na yüksek katılım

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından organize edilen “fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması” nın İstanbul elemeleri yüksek katılımla gerçekleştirildi.

Yayınlanma: 26.03.2018 - 12:23
Abone Ol google-news

11 ilden 195 lisenin ve 1095 genç müzisyenin Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldığı İstanbul elemelerinin ilk iki günü büyük coşkuya sahne oldu.

 Ataman Erkul’un sunumuyla gerçekleşen yarışmada; İstanbul, Edirne, Gaziantep, Kocaeli, Kırklareli, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Bursa ve Yalova’dan gelen öğrenciler profesyonel olarak hazırlanan sahnede hayallerini gerçekleştirdi.

 İstanbul elemelerinden sonraki duraklar; 30-31 Mart tarihlerinde Ankara ve 6-7 Nisan tarihlerindeki İzmir elemeleri olacak. Eleme sonrası ön jürinin performans değerlendirmesinden sonra finale kalan okullar belli olacak. İstanbul elemelerinde yer alan 195 performansın videosu, fizy uygulaması üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak, videolara eklenen "beğen" özelliğiyle de internet oylaması yapılacak.

 Okan Üniversitesi’nden Burs

 ‘’fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması" para ödüllerinin yanı sıra eğitim sponsoru Okan Üniversitesi tarafından 3 öğrenciye karşılıksız olarak burs da yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler