Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu

Sadri Alışık Kültür Merkezi (SAKM) tarafından düzenlenen “Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri” Yenimahalle Belediyesi Nâzım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’ndeki törenle sahiplerini buldu.

Yayınlanma: 27.03.2018 - 21:39
Abone Ol google-news

Sadri Alışık Kültür Merkezi (SAKM) tarafından düzenlenen “Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri” Yenimahalle Belediyesi Nâzım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’ndeki törenle sahiplerini buldu.

Çolpan İlhan Sanata Değer Katan Kadınlar Ödülü’nü usta yazar Ayla Kutlu’ya onurla takdim ediyorum diyen Kerem Alışık, “Ödüle aday olan ve kazanan tüm meslektaşlarımı yürekten kutluyorum. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nin sanatçı dostlarımızı mesleki anlamda yüreklendirme çabasını ayakta alkışlıyorum” dedi.

Onur Ödülü’nün sahibi ise keman virtüözü, usta sanatçı Suna Kan oldu. Kan’a ödülü Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar verdi.

Dağıtılan ödüller şöyle:

Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu: Mehtap Öztepe,

En Başarılı Erkek Oyuncusu: Olcay Akın Kavuzlu,

Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu: Cengiz Uzun,

Kadın Oyuncu: Özden Gököz.

Komedi, Müzikli Oyun ya da Müzikal Dalında

En İyi Kadın Oyuncu: Miraç Eronat,

En İyi Erkek Oyuncu: Serdar Kayaokay,

Yardımcı Rolde En Başarılı Erkek Oyuncu: Cevat Duman,

Kadın Oyuncu: Demet Bölükbaşı.

Gecede “Seçici Kurul Özel Ödülü” ise “Monty Python and the Holy Grail” müzikal oyunuyla ODTÜ Müzikal Topluluğu oyuncularına verildi. Seçici Kurul Genç Yetenek Özel Ödülünün sahibi ise “Muhteşem Diva” oyunundaki rolüyle Özgür Deniz Kaya oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler