Dans, sokaklara taşacak

Bu yıl 8.’si düzenlenecek olan “İstanbul Street Dans Karnavalı” Türkiye’den ve dünyadan birçok dans severi aynı çatı altında buluşturacak.

Yayınlanma: 29.03.2018 - 21:49
Abone Ol google-news

Bu yıl 8.’si düzenlenecek olan “İstanbul Street Dans Karnavalı” Türkiye’den ve dünyadan birçok dans severi aynı çatı altında buluşturacak. Ülkemizdeki genç dansçıların ve koreografların yeteneklerini sergileyerek, dansın sunduğu özgürlükçü tavrı görsel bir şölen ile kitlelere aktarmayı amaçlayan 8. İstanbul Street Dans Karnavalı’na dünyanın dört bir yanından dansçılar katılacak.

Bu sene yarışma bölümünde, toplamda beş farklı kategori var: Hiphop ( bir kadın bir erkek ), Popping , House ve Freezone dallarına ek olarak ilk kez Dancehall dalı da yarışma bölümünde yer alacak. Her dalda birinci olacak yarışmacılara sürpriz hediyeler sunulacak. Geçtiğimiz sene oldugu gibi bu sene de Freezone ön elemelerinde jüri tarafından seçilecek 2 Türk dansçı Broadway Dance Center New York’da burslu eğitim alma şansını kazanacak. Yarın Zorlu PSM’de dans atölyeleri, ön eleme yarışması ve hiphop after party ile başlayacak olan etkinlik, 1 Nisan akşamı Garajistanbul’da jüri özel performansları, dans şovları ve dans kapışmaları ile devam edecek. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiyi www. streetdancecarnival.com ya da www. danskarnavali.com adresinden bulabilirsiniz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler