Tiyatro Keyfi'nden engellilere indirimli bilet uygulaması

Daha çok seyirciye ulaşmak için 4 bilet 100 TL kampanyasını başlatan Tiyatro Keyfi, gösterimdeki eserlerini Nisan ayında topluluğun evi olan Süzer Plaza'daki Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de sergilemeye devam ediyor.

Yayınlanma: 06.04.2018 - 12:38
Abone Ol google-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 Nisan Cuma, 19 Nisan Perşembe ve 27 Nisan Cuma akşamı saat 20:30'da sergilenecek olan ödüllü interaktif komedi "Shakespeare'in Bütün Eserleri" 5. sezonunda... Kemal Başar'ın yönettiği, Mesut Yılmaz, Kerem Muslugil ve Hakan Eke'nin rol aldığı oyunda 3 acar oyuncu Shakespeare'in bütün eserlerini birden oynamaya soyunuyor. Hamlet, Ophelia, Romeo, Juliet, Macbeth, cadılar, periler derken işler karışıyor.

Tiyatro Keyfi'nin seyirciden oldukça ilgi ilgi gören, Nisan ve Mayıs aylarında Londra, Berlin ve Jaffa'da da sergilenecek olan yeni eseri "Gözlerin Ardında Müzikal" ise 10 Nisan Salı akşamı saat 20:30'da Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de izlenebilir. Tiyatro, dans ve akustik müziğin harmanlandığı eseri Nava Semel yazdı, Kemal Başar yönetti. Özgün'ün canlı performansla sahnede olduğu ve Eda Kandulu ile başrolü paylaştığı eserde enstrüman, dans ve diğer rollerde Melike Çetin, Ziya Serkan Doğan, Erkan Çelebi ve Onur Güney Kumaş var. Tomurcuk Vakfı ve Down Türkiye'nin de destek verdiği eser, aynı zamanda bir down sendromu farkındalık projesi...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Büyük sanatçılar Camille Claudel ile Auguste Rodin'in sanat hayatlarına ve çalkantılı ilişkilerine odaklanan, erkek egemen toplumda eşit bir birey ve sanatçı olduğunu kanıtlamaya çalışan Camille'in mücadelesini ve yaşamının çeyrek yüzyılını geçirdiği akıl hastanesinde biten yaşamını anlatan "Camille - Taşın Kalbi" ise 2. sezonunda... 20 Nisan Cuma günü saat 20:30'da sergilenecek olan eseri Kosta Kortidis yazdı, Kemal Başar yönetti. Begüm Topçu Turay, Kubilay Tunçer ve Serap Yılmaz oynuyor.

Tiyatro Keyfi'nin biletleri sadece öğrencilere değil, öğretmen, gazi, emekli ve engellilere de indirimli. Topluluğun salonu olan Süzer Plaza'daki Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de engellilere ayrılmış bölümler yer alıyor.

Tiyatro Keyfi'nin eserleri hakkında ayrıntılı bilgilere ve seyircinin hizmet bedeli ödemeden satın alabileceği biletlere https://tiyatrokeyfi.com.tr/online-bilet internet adresinden ulaşılabiliyor. Rezervasyon ve bilgi için 05382722379 numaralı telefon aranabiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler