TÜYAP Kitap Fuarı 23’üncü kez İzmir’de

23. İzmir Kitap Fuarı, 14-22 Nisan tarihleri arasında her zamanki yerinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda (Kültürpark) düzenlenecek.

Yayınlanma: 12.04.2018 - 22:49
Abone Ol google-news

Bu yıl 470 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek 23. İzmir Kitap Fuarı, yaklaşık 120 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Aralarında Gülten Dayıoğlu, Doğan Hızlan, Canan Karatay, Ahmet Ümit, İlber Ortaylı, Müjde Ar, Deniz Kavukçuoğlu, Canan Tan, Altan Öymen, Doğan Cüceloğlu, Cemre Birand, Arif Keskiner, Ataol Behramoğlu, Yüksel Pazarkaya, Mavisel Yener, Sinan Canan, Doğu Yücel, Behiç Ak, Ercan Kesal, Cem Yılmaz, Teoman, İrfan Değirmenci, Aytül Akal, Hikmet Anıl Öztekin, Oya Baydar, Kahraman Tazeoğlu, Ahmet Telli, Mine Soysal, İhsan Eliaçık, Sinan Meydan, İbrahim Kaboğlu, Mine Söğüt, Kemal Hamamcıoğlu, Ahmet Şimşirgil, İsmail Saymaz ve Hicabi Demirci’nin de bulunduğu pek çok değerli yazar, şair, oyuncu ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

Enver Ercan anılacak

Yakın zamanda yitirilen yayıncı, şair Enver Ercan İzmir Kitap Fuarı’nda panellerle anılacak. Yarın saat 14.15’te Özge Ercan’ın yönetiminde Metin Celâl, Kenan Kocatürk ve Filiz Nayır Deniztekin “Yayıncı ve Dergici Olarak Enver Ercan” isimli panelde bir araya gelecek. Aynı gün saat 15.45’te Mehmet Erte’nin yönetiminde Haydar Ergülen’in konuşmacı olacağı “Şair Enver Ercan ve Şiiri” isimli panel düzenlenecek. Fuarla ilgili en güncel haberler, konuk yazarlar, ulaşım bilgileri, etkinlikler ve imza günleri www.izmirkitapfuari.com sitesinden takip edilebiliyor.

Uluslararası konuklar

Polisiye edebiyatın önemli isimlerinden İrlandalı yazar Glenn Meade, 21 Nisan Cumartesi günü Kırmızı Kedi Yayınevi’nin düzenlediği etkinlikte okurlarıyla söyleşmek ve kitaplarını imzalamak üzere fuara konuk olacak. TÜYAP ve Edebiyatçılar Derneği 15 Nisan Pazar günü düzenlenecek bir panel ile İtalya’dan konuklarını ağırlayacak. Maria Ermelinda De Carlo, Donatella Bruno, Anna Sonia Cuna ve Rosa Lorena Guarascio pedagojik eğitimde yeni yaklaşımları tartışmak üzere bir araya gelecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler