Lars von Trier, Cannes’a geri dönüyor

2011 yılında Adolph Hitler hakkında yaptığı açıklamalar sonucu şimşekleri üzerine çeken ve Cannes Film Festivali’nde ‘istenmeyen adam’ ilan edilen Lars von Trier’in bu yıl festivale geri döneceği açıklandı.

Yayınlanma: 17.04.2018 - 21:38
Abone Ol google-news

2011 yılında Adolph Hitler hakkında yaptığı açıklamalar sonucu şimşekleri üzerine çeken ve Cannes Film Festivali’nde ‘istenmeyen adam’ ilan edilen Lars von Trier’in bu yıl festivale geri döneceği açıklandı. Katıldığı bir radyo programında soruları yanıtlayan Cannes Film Festivali’nin içerikten sorumlu yönetmeni Thierry Fremaux önümüzdeki günlerde Lars von Trier’in filmiyle ilgili duyuruyu yapacaklarını söyledi. Hatırlanacağı üzre geçen hafta yapılan basın toplantısında Cannes seçkisinde yer alan filmler arasında Lars Von Trier’nin son filmi “The House That Jack Built” yer almamıştı. Radyo programı sırasında bu konu açılınca Fremaux önce renk vermedi ama sunucu ısrarla Von Trier’nin katılımının onaylanıp onaylanmadığını sorunca “Onayladım sayılır” diyerek konuya nokta koydu.

Zvyagintsev jüride

Aynı programda Fremaux ayrıca geçen yıl Altın Palmiye yarışında olan Rus sinemacı Andrey Zvygintsev’in bu yıl jüride yer alacağını da açıkladı. Başkanlığını Cate Blanchett’in üstleneceği jürinin diğer isimleri önümüzdeki günlerde açıklanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler