Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı filmi Cannes'da yer alacak mı?

Daha önce ‘Kış Uykusu’yla Altın Palmiye'yi, ‘Üç Maymun’ filmi ile de ‘En İyi Yönetmen’ ödülünü kazanan Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi ‘Ahlat Ağacı’, 71. Cannes Film Festivali’nin ana yarışma bölümüne alınmadı

Yayınlanma: 18.04.2018 - 13:18
Abone Ol google-news

Daha önce ‘Kış Uykusu’ filmi ile Altın Palmiye'yi, ‘Üç Maymun’ filmi ile de ‘En İyi Yönetmen’ ödülünü kazanan Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi ‘Ahlat Ağacı’, 71. Cannes Film Festivali’nin ana yarışma bölümüne alınmadı

HT Magazin'de yer alan habere göre, merakla beklenen festivalin programı, festival başkanı Thierry Frémaux’nun sunumuyla açıklandı.

Bu yıl festival programında birçok tanınmadık yüze ve ilk filmlerini çeken genç yönetmenlere yer verdiklerini söyleyen Frémaux, programın şaşırtıcı olabileceğini dile getirdi.

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın Altın Palmiye için yarışması beklenen ‘Ahlat Ağacı’ adlı filmi, ana yarışma bölümünde yer almadı. Ancak Frémaux’nun açıklamasına göre festival programına yeni filmler eklenebilir. ‘Ahlat Ağacı’nın bu filmlerin arasında yer alıp almayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler