Sonar İstanbul’da kaçırdıysan Red Bull Radio’da dinle

Sónar İstanbul’un Red Bull Music tarafından programlanan SónarLab sahnesinin unutulmayan isimlerinin festivaldeki performansları Red Bull Radio’da yer aldı.

Yayınlanma: 11.05.2018 - 09:44
Abone Ol google-news

6-8 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşen elektronik müzik şölenini kaçıranlar, SónarLab by Red Bull Music sahnesinde yer alan Analog Kültür Experiment, Kerem Akdağ, Levni, Zeynep Erbay ve Ahu’nun kayıtlarını www.redbullradio.com adresinden dinleyebilecek.

 Barselona merkezli müzik, yaratıcılık ve teknolojiyi buluşturan Sónar Festivali, 6-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşti. Festivalin dört sahnesinden biri olan SónarLab’in kürasyonunu üstlenen Red Bull Music, Erol Alkan, Lanark Artefax, Shigeto, Fatima Yamaha, Flava D, Nosaj Thing, Honey Dijon, Courtesy ve Magna Pia gibi isimlerin yanı sıra yerli sahnenin tanıdığı ve sevdiği Levni, Zeynep Erbay, Kerem Akdağ ve Analog Kültür Experiment projesi ile Kaan Düzarat yanında Salih Topuz, Özgür Yılmaz and Hasan Erginöz gibi isimleri elektronik müzik severlerin ilgisine sunmuştu.

 Sónar Festivali’ni kaçıranlar için SónarLab sahnesinde yer alan Analog Kültür Experiment, Kerem Akdağ, Levni, Zeynep Erbay ve Ahu canlı performanslarına yer veren Red Bull Radio, sanatçıların kayıtlarını www.redbullradio.com adresinde yayınlıyor.

 Analog Kültür Experiment, Kerem Akdağ, Levni, Zeynep Erbay ve Ahu’nun canlı performanslarına dilendiği zaman www.redbullradio.com adresinden ulaşılabilecek.

RED BULL RADIO HAKKINDA

Kurulduğu 2005 yılından bu yana müzik severlerin aradığı keşiflerin adresi olan Red Bull Radio, dinleyicilerine özel röportajlar, günlük raporlar, önemli festivaller ve kulüp gecelerinden yayınlar gibi özel bir seçki ile özenle oluşturulmuş bir program sunuyor. 24 saat boyunca linear yayın yapan Red Bull Radio; Earl Sweatshirt, Tune-Yards, Dam-Funk ve Chelsea Wolfe’dan Omar S’ye kadar pek çok isim ve programla 40’ın üzerinde ülkede aktif olarak faaliyetini sürdürüyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler