Anadolu’da Felsefe çalıştayı

Anadolu’da yaşayan filozofların felsefeye katkılarının konuşulacağı Anadolu’da Felsefe Çalıştayı 25-27 Mayıs tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Mustafa V. Koç Deniz Arkeolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Urla Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Yayınlanma: 25.05.2018 - 10:48
Abone Ol google-news

Felsefe, astronomi, sanat, bilim tarihi ve eğitim gibi farklı disiplindeki katılımcıların bir araya geleceği çalıştaya Prof. Dr. Hayat Erkanal, Prof. Dr. Serdar Evren, Uzm. Funda Demirel, Prof. Dr. Hatice Nur Erkızan, Doç. Dr. Mehmet Ali Dombaycı, Prof. Dr. Doğan Göçmen, Dr. Mustafa Günay, Öğr. Gör. Pelin Özdemir, Prof. Dr. H. Haluk Erdem, Hasan Gençcan, Prof. Dr. Sezgin Özden, Prof. Dr. Hüseyin Gazi Topdemir, Fadime Topdemir, Levent Erkızan, Araş. Gör. Birdal Akar, Dr. Mustafa Yıldırım, Kubilay Saygılı, Uzm. Pınar Özdemir, Uzm. Selda Kiraz, Uzm. Pınar Erdoğan, Uzm. Selena Erkızan, Dr. Serap Selver Kipay ve Süreyya Berfe katılacaklar.

 Herkese açık olan çalıştay, Uzm. Funda Demirel, Uzm. Yeşim Karabacak, Dr. Mustafa Günay ve Dr. H. Haluk Erdem tarafından düzenlendi. Program kapsamında, Klazomenai Antik Kenti ve Karantina Adası da gezilecek.

 Anadolu’da felsefe çalışmaları ülkemizin farklı yerlerinde devam edecek.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler