Misfest ile yaza merhaba

31 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında sanatçılar, uluslararası bahçe ve çiçek tasarımcıları, mimarlar gibi farklı disiplinlerden tanınmış isimler, Misfest Zorlu Center’da bir araya geliyor.

Yayınlanma: 01.06.2018 - 21:39
Abone Ol google-news

31 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında sanatçılar, uluslararası bahçe ve çiçek tasarımcıları, mimarlar gibi farklı disiplinlerden tanınmış isimler, Misfest Zorlu Center’da bir araya geliyor. Festivalde çiçeklerin muhteşem kokuları ve rengârenk doğasından ilham alan yaratıcı çalışmalarıyla yer alan sanatçılar ve tasarımcılar arasında; Azuma Makoto, Berke Özcan, Cins, Erkut Terliksiz, Florart,Hamm, Lara Kamhi, Myeongbeom Kim, Mualla, Nilhan Sesalan, Raquel Rodrigo, Saliha Yılmaz, Soyoung Chung, Selvi Kayın,Yunus Karma ve Zeynep Tosun, gibi isimler bulunuyor.

Ücretsiz konserler

Etkinlik kapsamında bugün Gündoğarken’in solisti Burhan Şeşen ve akustik cover şarkılarla yeni neslin beğenisini kazanan kızı Dilhan Şeşen Zorlu Center Meydan Katı Park alanında saat 17.00’de sahne alacak. Konsere konuk olarak son ayların popüler isimlerinden Nilipek de katılacak. Ayne alanda yarın aynı saatte ise rap müziği kendine has tarzıyla yorumlayan Ozbi ve şiirlerini birlikte bestelediği Gülce Duru müzikseverlerle buluşacak. Bu konserin özel konuğuysa rap sanatçısı, söz yazarı ve prodüktör Ege Çubukçu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler