Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl?

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının sunucusu Kenan Işık, 2014 yılında spor salonunda geçirdiği kaza sonucu bitkisel hayata girmişti. Işık'ın son sağlık durumuyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Işık'ın iyileşme sürecinde olduğu ve gözleriyle de olsa iletişim kurabildiği haberleri gündeme geldi.

Yayınlanma: 20.01.2020 - 11:11
Abone Ol google-news

Çıkan haberler sevenlerini mutlu ederken gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Kenan Işık'ın eşi Beril Işık'ın sözleriyle gündeme gelen haberlerin 2014 yılına ait olduğu öğrenildi. Aileye yakın kaynaklar ise Işık'ın sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığını bildirdi.

Beril Işık'ın şu açıklamaları yaptığı konuşuluyordu:

Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda da Işık'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve artık yürüyebildiğiyle ilgili haberler gündeme gelmişti. Bodrum'da Kenan Işık sanılan kişinin, sanatçının kardeşi Prof. Dr. Memet Cengiz Işık olduğu ortaya çıkmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler