Markovic olmazsa alternatif yine Premier Lig'den

Fenerbahçe, Markovic için Liverpool'dan olumsuz cevap alması durumunda Stoke City forması giyen Arnautovic'in kapısını çalacak. Fenerbahçe scout ekibi, Avusturyalı yıldızı yönetime önerdi

Yayınlanma: 07.01.2016 - 11:24
Abone Ol google-news

Sezon başında Liverpool'dan satın alma opsiyonu olmadan 1 yıl için kiraladığı Lazar Markovic'ten memnun kalan Fenerbahçe, Sırp futbolcunun bonservisini İngiliz kulübünden almak istiyor. Bunun için de umut verici gelişmeler yaşanıyor. Markovic'in 1 yıl daha kiralanmasının da söz konusu olabileceği ifade ediliyor. Ancak Lazar Markovic'in Fenerbahçe'de kalmasında problem yaşanması durumunda Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk gibi isimlerin de bulunduğu Fenerbahçe scout ekibi Sarı-Lacivertli yönetime İngiltere Preimer Lig'de forma giyen bir ismi önerdiler. Stoke City takımında oynayan ve Avusturya Milli Takım formasını da giyen Marko Arnautovic ismi ortaya atıldı. Sağ ve sol kanatta oynadığı gibi santrfor mevkinde de forma giyebilen Marko Arnautovic daha önce Alman Ligi Bundesliga'da Werder Bremen, İtalya'da da Inter formasını giymişti.

HER İKİ AYAĞINI DA KULLANABİLİYOR
Stoke City takımı ile 2017 haziranına kadar sözleşmesi bulunan Marko Arnautovic daha çok kanatlarda forma giymesine rağmen golcü kimliğine de sahip. 27 yaşında ve 1.93 boyunda olan Arnautovic'in piyasadaki bonservis ücreti 5 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor. Daha çok sol kanatta oynayan ancak her iki ayağını da kullanabilen Marko Arnautovic'in şu andaki bonservis ücreti 5 milyon Euro civarında olduğu belirtilse de birkaç yıl önce 9 milyon Euro gibi bir rakama da ulaşmayı başarmıştı.

ARNAUTOVİC KiMDiR?
YAŞI: 27
MEVKİ: FORVET
ÜLKESİ: AVUSTURYA
OYNADIĞI TAKIMLAR: Twente (4 sezon) Inter (1 sezon) W.Bremen (3 sezon) Stoke City (2013-)

FORMUNU GEÇ YAKALADI
Takıma geç katılan Beşiktaş derbisinde sakatlanan sonrasında 1 sakatlık daha yaşayan Markovic, F.Bahçe ile 13 resmi maça çıktı. Son maçlardaki performansı ile 2. yarı için büyük umut oldu.

FENERBAHÇE iSTATiSTiĞi
13 MAÇ - 2 ASİST - 1 GOL


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon