MHP'li 5 vekil de mi İYİ Parti'ye geçiyor?

15 CHP milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesinin ardından siyasi kulisleri hareketlendirecek bir haber de MHP'li vekillerden...

Yayınlanma: 22.04.2018 - 16:26
Abone Ol google-news

CHP'den 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesinin ardından siyasi kulislerde 5 MHP milletvekilinin de İYİ Parti'ye geçeceği ileri sürülüyor.

Bu milletvekillerinin önceden “Genel Başkan Bahçeli'ye ters düşen vekiller olduğu” belirtilirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de 9 Nisan'da partisinin milletvekillerine verdiği yemekte “CHP'den İYİ Parti'ye geçecek milletvekilleri olabilir. İYİ Parti'nin tazyikiyle CHP'den gidenlerle Meclis'te bir grup kurulabilir. MHP'de siyaset yapan milletvekilleri de bu duruma karşı uyanık olsun. Çünkü bizim içimizden de 5 milletvekilinin İP'e (İYİ Parti) gitmesi söz konusu olabilir” dediği ileri sürülüyor.

İSTİFA İDDİASINA YALANLAMA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başkanlık sistemine referandumda “evet” diyecekleri açıklamasının ardından genel başkan yardımcılığı görevinden istifa eden MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, istifanın söz konusu olmadığını söyledi. İstifa edeceği iddiaları ortaya atılan Oktay Vural’ın da bunu reddettiği öğrenildi.

YSK'den İYİ Parti hakkında jet karar

CHP - İYİ Parti anlaşmasında dikkat çeken ayrıntı

YSK Başkanı Güven'den İYİ Parti ve seçim takvimi açıklaması


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler