Sıkı ve Genç Bir Cildin Peşindeki Kadınlara Diadermine’in Armağanı: 110 Damla Gençlik

Söz konusu kırışıklıklar olunca her kadının hayali zamanı tersine çevirmek... Sıkı ve genç bir cilt görünümü yakalamak için gereken bakım aslında çok yakınında. Pürüzsüz ve aydınlık bir cilt görünümü için Diadermine’in yeni N°110 serisiyle tanışın.

Yayınlanma: 06.03.2015 - 16:32
Abone Ol google-news

Diadermine N°110: 110 damla Gelişmiş Gençlik Konsantresi ile ZAMANIN 11 İZİNİ SİLİN !


 
Yeni Diadermine N°110, Diadermine’in 110 yıllık cilt uzmanlığından yararlanarak 110 damla Gelişmiş Gençlik Konsantresindeki 11 kırışıklık karşıtı aktif içerik, zamanın 11 izini cildinizden siliyor.  Yeni N°110, cildin daha sıkı ve genç görünmesi için kolajen ve elastin üretimini harekete geçiriyor; cildi pürüzsüzleştiren, besleyen, kusursuzlaştıran, daha parlak ve eşit olmasını sağlayan yüksek performanslı kırışıklık karşıtı bakım sağlıyor.
 
Yeni N°110 serisi ile Diadermine; kadınların daha genç ve sıkı bir cilde sahip olma arzularını gerçekleştiriyor. 110 Damla Gelişmiş Gençlik Konsantresi içeren özel formülü kırışıklık karşıtı 11 güçlü aktif maddeden oluşur: Arginin ve pantenol cildi derinlemesine nemlendirirken, taurin hücreleri harekete geçirir, E ve F vitaminleri cildi besler ve korur. Relipidum, maya özütü, lipid sentezini destekler ve cildin doğal koruyucu bariyerini yeniler. Nemlendirme gücü olan polisakkarit ve antioksidandan oluşan Fucocert, cildi yeniden dengeler. Cildin daha derinine inildiğinde, doğal şekerpancarı özü olan betafin, cilt dokusunu yenilemeye yardımcı olur. Karnitin ve ridulisse hyaluron ve kolajen üretimini harekete geçirir ve hyaluron cildi sıkılaştırır ve pürüzsüzleştirir. Sonuç: Cildiniz daha pürüzsüz, aydınlık ve genç görünüme kavuşur. Diadermine N°110 serisi Gece ve Gündüz Kremi birbirini mükemmel şekilde tamamlayarak yüksek performanslı kırışıklık karşıtı bakım sağlıyor.
 
Diadermine N°110 Serum de Beauté Kırışıklık Karşıtı Süper Serum
Zamanla cildinizin doğal pu¨ru¨zsu¨zlu¨ğu¨nu¨ ve sıkılığını kaybetmesi sonucu cildinizde gözle göru¨lu¨r kırışıklıklar oluşur. Diadermine N° 110 Serum De Beauté yu¨ksek performanslı kırışıklık karşıtı süper serum, kırışıkların ve ince çizgilerin göru¨nu¨mu¨nu¨ gözle göru¨lu¨r derecede azaltır. Canlı ve aydınlık bir göru¨ntu¨ için yorgunluk belirtilerini ortadan kaldırır. Benzersiz N° 110 Serum De Beauté yoğun formu¨lu¨ndeki kırışıklık karşıtı 11 gu¨çlu¨ aktif içerik ile cildinizi gözle göru¨lu¨r şekilde gençliğin 11 belirtisiyle du¨zenler. Her gu¨n cildinizi temizledikten sonra N°110 Gu¨ndu¨z ve Gece kreminizden önce uygulayınız.  Parmak uçlarınız yardımıyla yukarı doğru ku¨çu¨k daireler çizerek nazikçe masaj yapınız.


                                                              

 

 

Diadermine N°110 Serum de Beauté Göz Çevresi Aydınlatıcı Serum:N°110  Serum de Beauté Göz Çevresi Aydınlatıcı Serum, serinin diğer ürünleri Gündüz ve Gece Kremini mükkemel şekilde tamamlamak üzere özel olarak geliştirildi. İçeriğindeki 11 aktif maddeyle N°110  yüksek performanslı kırışıklık karşıtı göz serumu, göz çevresinde oluşan kırışıklıkların ve

ince çizgilerin göru¨nu¨mu¨nu¨ azaltır. Göz çevresini pu¨ru¨zsu¨zleştirir ve canlandırır. Benzersiz N°110 Serum De Beauté Göz Çevresi Aydınlatıcı Serum göz çevresindeki morlukları ve şişlikleri gözle göru¨nu¨r derecede du¨zeltir. Canlı ve aydınlık bir göru¨ntu¨ için yorgunluk belirtilerini ortadan kaldırır. Her gu¨n cildinizi temizledikten sonra N°110 Gu¨ndu¨z ve Gece kreminizden önce yumuşak dokunuşlarla masaj yaparak göz çevrenize uygulayınız. Düzenli kullanımda kısa bir süre içinde daha sıkı, canlı ve aydınlık bir göz çevresi görünümüne kavuşacaksınız.

 
Diadermine N°110 Crème de Beauté Gündüz Kremi:
N°110 Crème de Beauté zengin içeriği ve kadifemsi dokusu ile yüksek etkinliğe sahip gündüz kremidir. Kırışıklıkları ve çizgileri pürüzsüzleştirir. Cilde uzun süreli derinlemesine nemlendirme ve aydınlık sağlar.  Benzersiz formülünde bulunan 110 damla Gelişmiş Gençlik Konsantresi kırışıklık karşıtı 11 güçlü aktif maddeden oluşur: Pro-kolajen, hyaluronik asit, üç amino asit, E,F ve B5 vitaminleri, pro-peptit ve iki protein. Güçlü formülü kolajen ve elastin üretimini harekete geçiririp cildin daha sıkı ve genç görünmesini sağlarken; daha pürüzsüz eşit, taze ve aydınlık bir görünüme de kavuşturur. Her sabah cildinizi temizledikten sonra yüz ve boyun bölgenize nazikçe yuvarlak hareketler ile masaj yaparak cildinize uygulayınız. 



Diadermine N°110 Crème de Beauté Gece Kremi:
N°110 Créme de Beauté Kırışıklık Karşıtı Gece Kremi, özel olarak Gündüz Kremini mükemmel bir şekilde tamamlamak üzere geliştirilmiştir. Gece boyunca yani cildin yenileme sürecinin en etkili olduğu zamanda, No:110 gece kremi cilde ihtiyacı olan bakımı sağlar. Besleyici formülünde bulunan 110 damla Gençlik Konsantresi yaşlanma belirtilerini azaltır ve gece boyunca cildi pürüzsüzleştiren kırışıklık karşıtı 11 güçlü aktif madde  içerir: Pro-kolajen, hyaluronik asit, üç amino asit, üç vitamin, pro-peptit ve iki protein.  Akşamları yüz ve boyun bölgenize yuvarlak hareketler ile nazikçe masaj yaparak uygulayın. Sabahları cildinizin yeniden canlandırılmış ve daha tazelenmiş bir  görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.


 

Diadermine N°110 Crème de Beauté Gündüz Kremi                  50 ml              54.90 TL           
Diadermine N°110 Crème de Beauté Gece Kremi                      50 ml              54.90 TL            

Diadermine N°110 Serum de Beauté Göz Çevresi Aydınlatıcı Serum        15 ml              54.90TL     Diadermine N°110 Serum de Beauté Kırışıklık Karşıtı Süper Serum         30 ml              54.90TL       

Diadermine Bakım Ürünleri, ilk kozmetik markası olarak, Avrupa Alerji Araştırma Merkezi (ECARF) tarafından ECARF kalite mührü ile ödüllendirilmiştir. Bu kalite mührü, hassas ve alerjiye yatkın cilde sahip kişilerin Diadermine ürünlerine yüksek tolerans gösterdiğini kanıtlamıştır. “Alerjiye rağmen hayat kalitesi” sloganının hakkını veren bu kalite mührü, alerjili kişilerin uygun ürün ve hizmetleri bulmaları için ideal bir yol göstericidir.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler