Tekin Acar Cosmetics’ten Anneler Günü Kampanyası Başlıyor!

Güzellik dünyası trendlerinin öncüsü Tekin Acar Cosmetics’te heyecanla beklenen ve gelenekselleşen anneler günü kampanyasıyla kozmetik tutkunlarını mutlu ediyor... 10 Mayıs tarihine kadar seçili ürünlerde Beauty Club Card ile yapacağınız 250TL ve üzeri alışverişlerinizde %50’si Tekin Acar Cosmetics’ten hediye...

Yayınlanma: 08.05.2015 - 12:18
Abone Ol google-news

Tekin Acar Cosmetics’ten En Güzel Annelere Hediyeler
Tekin Acar Cosmetics, binlerce ürün seçeneğiyle Anneler Günü’nde hem kendini hem de annesini şımartmak isteyen kozmetik tutkunlarının imdadına koşuyor. Tekin Acar Cosmetics’inn Anneler Günü kampanyasıyla, 30 Nisan -10 Mayıs tarihleri arasında Tekin Acar Cosmetics mağazalarına gelenler annelerine ünlü lüks markalarının parfümlerini çok özel fiyatlarla alabiliyorlar.  Ayrıca tüm Tekin Acar Cosmetics mağazalarında  ''World'e özel 9 taksit ve %10 Worldpuan” fırsatı da anneler günü alışverişleriniz için avantajlı bir ödeme seçeneği olarak sizleri bekliyor.
 
Anneler Günü’ne Özel Hediye Alternatifleri... 
Tekin Acar Cosmetics, geniş ürün gamı, eğlenceli ve farklı ürünleri, uygun fiyatlarıyla Anneler Günü’nde de ilk tercih edilen hediye noktalarından biri oluyor. En güzel annelere hediye almak için Tekin Acar Cosmetics mağazalarına uğrayan herkes, Tekin Acar Cosmetics’in eğlence ile ihtişamı bir arada sunan mağazasında aradığından fazlasını buluyor.
 
Cilt bakımı setinden makyaja, avantajlı parfüm kofresinden, vücut bakım setlerine kadar farklı hediye alternatifleri Tekin Acar Cosmetics severleri bekliyor.
 
Estee Lauder Revitalizing Supreme Starter Set
Yeni Advanced Night Repair daha genç bir görünüm için hücre onarım mekanizmasını harekete geçirir. Revitalizing Supreme cildi derinlemesine nemlendirir, toparlar, canlanır. Tüm yaşlanma belirtilerinize karşı savaşan çok amaçlı Supreme Nemlendirici, göz çevrenizdeki tüm ana yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olan Supreme göz ve Estee Lauder’ın Yeni Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Maske’si ile cildinize daha dinlenmiş, parlak ve canlı bir görünüm kazandırın. Avantajlı set içerisinde 7ml/.24oz ANR, 15ml/0.5oz Revitalizing Supreme, 5ml/.17oz Revitalizing Supreme Eye Balm ve 15ml/.5oz Revitalizing Supreme Mask yer almaktadır. Üstelik bu sete sadece 99TL’ye sahip olabilirsiniz.
 
Lancome Hypnose Drama Duo Mascara Seti
Yeni balmumu sayesinde anında kirpikler hacim kazanır. Ekstra büyütülmüş JUMBO BRUSH TM özel fırçasının bir yanı düz tasarlanarak dış bükey yapıda tasarlanmıştır. Ve yoğun hacim için tüm kirpikleri birebir kavrar.
Üçlü Örtücü Sistem yeni bir kompleks içerir ve cilt bakım aktif maddelerini içeren kompleks barındırır. Ayrıca, 12 kata kadar üst üste uygulama için akışkan kıvamlı dokuya sahiptir. Yoğun siyah renk vermek için yoğun siyah pigmentler içermektedir.Anneler Günü için hazırlanan set içeriğinde 2 adet Lancome Hypnose Drama Mascara yer almaktadır. Üstelik bu sete sadece 140TL’ye sahip olabilirsiniz.
 
Clinique Aromatics In White Edp 30ml Kadın Parfümü
Yeni Clinique Aromatics in White, kendini farklı hissettirecek bir koku arayışında olan kadınlar için yaratıldı. Narin taç yaprakları, ılık kehribar notaları ve durgun odunsu akorların cezbedici etkileşimini temsil eden Aromatics in White; özgün, modern ve çekici. Yeni Aromatics in White ile yoğunluğun çekiciliğini keşfedin. Üstelik bu ürüne sadece 99TL’ye sahip olabilirsiniz.
 
Estee Lauder Sensuous Nude Edp 30ml Kadın Parfümü
Feminen duruşu ile dikkat çeken Sensuous Nude kadınların modern görünüşünü somutlaştırır nitelikte sıcak, feminen ve ışıldayan bir koku. Estée Lauder saklı kalmış kişiliğinizin en derinine iniyor ve tüm yanılsamalarınızı ortaya çıkarıyor. Daha kışkırtıcı ve kendini kokusuyla daha güvende hissetmek isteyenler için Sensuous Nude etkili, çekici ve kalıcı bir dokunuş. Kadınların doğal güzelliğini ve feminen cazibesini ön plana çıkaran Sensuous Nude, sıcacık amberçiçeği kokusuyla adeta parıldıyor, cilde parlak ve uzun sure kalıcı ikinci bir cilt hissi yaratıyor. Odunsu amberçiçeği kokusu, Sensuous Nude’un güçlü ve aynı zamanda tüm duygularınızı harekete geçiren minimal yapısıyla, günümüz bayanlarını yansıtıyor. Üstelik bu ürüne sadece 99TL’ye sahip olabilirsiniz.
 
Dkny MyNy Edp 30ml Kadın Parfümü
Etkileyici bir benzersizlik… Karşı konulamayacak kadar merak uyandıran. Kendiliğinden oyuncu. İçeriğinde mevcut olan üst notalarda Pembe Biber notalarıyla karışmış Ahududu ve Kasnı Otu'nun seksiliği orta notalarda Frezya ve Menekşe köküne sarılı Mısır Yasemin'inin duyusallığı ve alt notalarda Amberle süslenmiş Paçuli, Vanilya ve Misk Otu'nun sakinliği yer almaktadır. Kalbi, tutku ve olanaklarla, çevresindeki her yerden çok daha hızlı ve yüksek sesle atan bir şehirden ilham alan kendini gösteren, enerjik ve sofistike bir koku. Meyve, çiçek ve baharatların baştan çıkarıcı şehirli karışımı… Üstelik bu ürüne sadece 89TL’ye sahip olabilirsiniz.
 
Clinique Whole Lotta Chubby Stick Dudak Parlatıcısı Seti
Hayatınıza ve dudaklarınıza renk katmak için hazırlanan Chubby Stick Dudak Parlatıcısı set içerisinde dört adet birbirinden eğlenceli renklerden oluşan Chubby Stick Nemlendirici Dudak Parlatıcısı Woppin’ Watermelon, 1.2g ,  Chubby Stick Intense Nemlendirici Kalem Ruj Pudgy Peony 1.2g, Chubby Stick Intense Nemlendirici Kalem Ruj Grandest Grape 1.2 g , Chubby Stick Intense Nemlendirici Kalem Ruj Plushest Punch 1.2g,  ve Mini ruj çantası yer alıyor. 138TL değerindeki eğlenceli set Tekin Acar Cosmetics’e özel 99TL’den satışa sunulmaktadır.
 
Estee Lauder Advanced Night Repair Cilt Bakım Seti
Estée Lauder’den Advanced Night Repair serum, Advanced Night Repair göz kremi ve Advanced Time Zone krem içeren muhteşem set!
Şimdiye kadarki en kapsamlı ve en geliştirilmiş serum olan Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, genç görünümlü bir cilt için hayati önem taşıyan gece arındırma sürecini destekliyor. 30 yıllık DNA araştırmalarının sonucunda sadece cilt hücrelerinizin bozulan DNA’larını onarmakla kalmıyor, aynı zamanda ChronoluxCBTM Teknolojisi ile hücrelerin arındırılmasını da sağlıyor. Genç bir görünüm için gerekli olan bütün yaşlanma belirtilerini gözle görülür şekilde azaltır.
 
Advanced Night Repair Göz kremi; göz bölgenizdeki ince çizgiler, kaz ayağı kırışıklıkları, koyu halkalar, şişlikler ve cilt tonu farklılıkları ile çok yönlü formülüyle savaşarak gözlerinizin gençlik ışıltısını günden güne geri kazanmasını sağlar.Yüze göre %40 daha hassas olan göz çevresine gecenin onarım gücü ile aydınlık bir görünüm kazandırır.
 
Estée Lauder’ın zamanı geriye saran ilk nemlendiricisi Advanced Time Zone cilt görünümünüzü yeniden programlandırırken; cildin doğal destek yapısını güçlendirerek çizgi ve kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olur. Sadece 5 gün içerisinde gözle görülür etkileri fark edeceksiniz. 402TL değerindeki eğlenceli set Tekin Acar Cosmetics’e özel 249TL’den satışa sunulmaktadır.
 
* Belirtilen hediye ve özel setler stoklar ile sınırlıdır...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler