HAVAIANAS “IPE” İLE SİZ DE DÜNYA’YA CANLILIK KATIN!

Dünyaca ünlü Brezilyalı flipflop markası HAVAIANAS, Brezilya’nın doğal dengesini koruma amacıyla satışta olan “IPE” modeliyle dünyada doğaya olan duyarlılığı ile adından söz ettiriyor.

Yayınlanma: 13.05.2015 - 11:15
Abone Ol google-news

Yaz sezonunun starı ve dünya flipflop modasının öncü markası Havaianas, Brezilya’nın biyodengesini korumak için hazırladığı “IPE” modeliyle, yine hem zevke hem de doğaya uygun haliyle kendisini dünyaya sunuyor. 

Kadın, erkek, çocuk ve bebek için her sezon çeşitli renk ve modellerde birçok ürüne sahip olan Havaianas koleksiyonu, 2004 yılından beri Ecological Research Instiute ile olan işbirliği ile Atlantik ve Amazon ormanlarının ve yaşayan canlıların korunması amaçlı doğal çevreye olan sorumluluk projesini sürdürüyor. Brezilya ormanlarının renklerini ve orada yaşayan canlı türlerini vurgulayan Havaianas’ın IPE” modeli, yılda 10 milyon çift satılıyor ve satışın %7 si doğaya bağışlanıyor.
Hem doğayı renklendirmek hem de yaz günlerinize canlılık ve heyecan katmak isteyenlerdenseniz Havaianas “IPE” modeliyle hayatınıza katkıda bulunabilirsiniz.
 
HAVAIANAS SATIŞ NOKTALARI…
 
Neşeli ve rengarenk modelleri ile tüm dünyayı fetheden Havaianas'ın 2014 Yaz Koleksiyonu, Beymen, Harvey Nichols,Boyner, YKM, ZekiTriko, ,Intersport Markapark, Bambi, ,www.lidyana.com, www.mizu.com, www.zizigo.com, www.morhipo.com’da 49.90 TL’den başlayan fiyatlarla ayaklarınızda moda rüzgarı estirmeyi bekliyor.  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler