LIERAC, YAŞLANMA KARŞITI BAKIMDA YENİ BİR ÇAĞ BAŞLATIYOR!

LIERAC’ın yaşlanma karşıtı bakımda eşsiz serisi Premium, ‘ölümsüzlük’ proteini foxo’nun yeniden üretilmesini sağlarken sonsuz güzellik isteyen kadınlar için gençliğin anahtarını sunuyor

Yayınlanma: 09.10.2015 - 17:58
Abone Ol google-news

Fransız dermokozmetik markası LIERAC, hangi yaşta olursa olsun yüksek performanslı yaşlanma karşıtı bakım isteyen olağanüstü kadınlar için eşsiz bir seri yarattı! Yaşlanmanın tüm belirtilerini düzelten, yaşlanma karşıtı yeni Premium serisiyle yeni bir çağ başlıyor. 

Ciltte yenilenme sağlayan, ‘ölümsüzlük’ proteini foxo’nun yeniden üretilmesini sağlayan Premium serisi, eşsiz bir yenilenme sağlıyor ve sonsuz güzellik isteyen kadınlar için gençliğin anahtarını sunuyor.
 
 
ÖLÜMSÜZLÜK PROTEİNİ
DOKULARI YENİLİYOR
LIERAC’ın hibridizasyon kozmetik anlayışıyla geliştirilen ve patent başvurusu yapılan Premium Hücresel Kompleksi ile hyaluronik asit sayesinde foxo proteinlerinin üretimini yaklaşık 2 kat artıran seri, derin kırışıklıklar, yoğunluk kaybı, koyu lekeler, belirgin gözenekler ve düzensiz cilt yapısına neden olan
doku dejenerasyonunu ortadan kaldırıyor.
 
 
ANTİOKSİDAN KAYNAĞI
SİYAH ÇİÇEKLER
Kök hücreleri kontrol eden ve eşsiz hücre yenilenmesi sağlayan Premium, DNA’nın korunmasına ve onarımına yardımcı oluyor. Nadir bulunan, antioksidan içeren siyah gül, siyah orkide ve siyah gelincik ekstreleri içeren Premium, cildi nemlendirirken besliyor ve rahatlatıyor.
Supreme Mask, Voluptuous Cream ve Silky Cream’den oluşan seri 24 saat içinde cildi yenilerken kırışıklarda azalma, sıkı gözenekler, koyu lekelerde azalma, daha yoğun, sıkı düzgün ve pürüzsüz bir cilt yapısı sağlıyor.
 
 
Premium Supreme Mask


 
Anında Genç Cilt Etkisi Sunan Eşsiz Global Yaşlanma Karşıtı Maske
Cildin anında genç görünüme kavuşmasına yardımcı olan Premium Supreme Mask, Premium Hücresel Kompleksi ile hyaluronik asit sayesinde hücrelerin yenilenmesine yardımcı oluyor. Kremsi, zengin dokuya sahip maske, içeriğinde Shea yağı bulunan besleyici konsantre sayesinde eşsiz bir bakım sağlıyor. Haftada 1-2 kez kullanıldığında cilt dokusunda düzelme sağlayan maske, cildi rahatlatırken daha sıkı bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.
Fiyatı 285 TL
 
Premium Voluptuous Cream


 
Yoğun Dokulu Eşsiz Global Yaşlanma Karşıtı Krem

KURU CİLTLER İÇİN VEYA ZENGİN VE ULTRA RAHAT DOKU İSTEYENLER İÇİN
 
Premium Voluptuous Cream, içeriğindeki Premium Hücresel Kompleksi ile hyaluronik asit sayesinde yoğunluk, sıkılık, kaybı yaşayan ciltlerde eşsiz bir hücre yenilenmesi sağlıyor. Yoğun nem kaybı yaşayan cildi nemlendirirken besleyen ve rahatlatan Premium Voluptuous Cream, nadir bulunan ve cildin yenilenmesini sağlayan antioksidan içeren siyah gül, siyah orkide ve siyah gelincik ekstreleri içeriyor. 24 saat içinde kırışıklarda azalma sağlayan, gözenekleri sıkılaştıran ve koyu lekeleri azaltan krem, pürüzsüz bir cilt yapısına kavuşmanıza yardımcı oluyor.
Fiyatı 475 TL
 

Premium Silky Cream

 
Hafif Dokulu Eşsiz Global Yaşlanma Karşıtı Krem
NORMAL VE KARMA CİLTLER İÇİN HAFİF DOKU İSTEYENLER İÇİN
 
Premium Silky Cream, içeriğindeki Premium Hücresel Kompleksi ve hyaluronik asit sayesinde derin kırışıklıklar ve elastikiyet kaybını ortadan kaldırıyor. Koyu lekeleri azaltan krem, daha sıkı bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor. İçeriğindeki bitkisel gliserin ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirme sağlayan krem, bambudan elde edilen mikro pudralar ile ciltte mat bir görünüm sağlıyor. Nadir bulunan ve cildin yenilenmesini sağlayan antioksidan içeren siyah gül, siyah orkide ve siyah gelincik ekstreleri içeren krem, yaşlanmanın tüm belirtilerini düzeltiyor.
Fiyatı 475 TL


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler