Derin ve Parlak Mavilere Doğru

Oris, Oris Aquis Small Second, Date’i sunar

Yayınlanma: 26.10.2015 - 11:07
Abone Ol google-news

Oris,  dalgıçlar için uzun soluklu saat üretme geleneğini bu yaz tanıtımını yaptığı Oris Aquis Small Second,  Date ile sürdürüyor.  Aquis koleksiyonuna yeni bir versiyon olarak eklenen  Oris Aquis Small Second,  Date denizin rengine yakışır mavi renk ve malzemelerden oluşan çarpıcı koleksiyonuyla derinlere dalmaya hazır.
 
Aquis dalgıç serisinin güvenilirliği son derece iyi bilinmekle beraber,  bu yeni modelin güneş ışığında pırıl pırıl parlayan mavi kadranıyla plajlarda zahmetsizce bir numara olacağına hiç şüphe yok.
 
Erkeksi ve estetik görünümünün ötesinde Aquis Small Second,   Date son derece yüksek standartlara sahip bir dalgıç saatidir. Sağlam,  paslanmaz çelik kasası 50 bara kadar su basıncına dayanıklıdır. Bu performansı mümkün kılan, kadranın üzerindeki kalın ve çizilmelere karşı son derece dayanıklı safir kristal camdır. Alttan ve üstten bombeli ayrıca içten anti refle olan cam aynı zamanda parlamayı azaltmakta ve maksimum görüş sağlamaktadır.
 
Saatin tek yöne dönen çerçevesi çizilmelere karşı dayanıklı siyah seramik kaplı olup, üstündeki  göstergeler beyazdır. Dalgıçlar son derece güven duydukları bu çerçeve sayesinde kalan oksijen seviyelerini ve dekompresyon duraklarını takip edebilmektedirler. Su direncine karşı saatin tepesi vidalı yapılmıştır.
 
Sadece mekanik saat yapma felsefesinden asla ödün vermeyen Oris, Aquis Small Second, Date modelinde de kullandığı mekanik  otomatik makinayla kullanıcılarına hem saat 9 yönünde küçük saniye, hem de saat 6 yönünde tarih penceresi fonksiyonlarını bir arada sunmuştur. Küçük saniye fonksiyonu dalgıçlar tarafından her zaman tercih edilmektedir,çünkü saat çalışırken dalgıç saate baktığında kadranda görüntü kalabalıklığı veya görüşünde azalma olmamaktadır.
 
Oris Aquis Small Second, Date isterseniz suyun altında derinliklere dalarken, isterseniz de suyun üzerinde teknenizde elinizde içeceğinizle gün batımını seyrederken size eşlik edebilecek kusursuz bir saattir. 

 

Ürün Özellikleri
 
Oris Aquis Small Second, Date
Ref. No. 743 7673 4135 RS, Ø 46.00mm
 
·       Oris otomatik mekanik makina Cal. 743, temel alınan calibre SW 220-1,saat 6 yönünde tarih penceresi ve saat 9 yönünde küçük saniye .
·       Çok parçalı paslanmaz çelik kasa. 50 bar/500m su basıncına dayanıklılık .
·       Parlak seramik kaplı, tek yöne dönen çerçeve ve beyaz dakika göstergeleri
·       Paslanmaz çelik vidalı tepe.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler