“İKONİK TREND ROTASI; KOZMONOT”

Mahalle kültürünün ana merkezinde keyifli saatler geçirip, en geniş bira menüsünden dilediğinizi deneyimlemek için mahallenin en dinamik gastro-pub’ına uğrayın!

Yayınlanma: 26.10.2015 - 12:39
Abone Ol google-news

Avrupa biraları ağırlıkta olmak üzere 40’ ın üzerinde bira çeşidi ve özel hazırlanmış soslarla servis edilen patates kızartmaları, hamburgerleri ve atıştırmalık tabaklarıyla gerçek bir gastro- pub olan Kozmonot, Topağacı’ nın en dinamik ruhu.
Lezzetli soslar ve patates kızartması ile servis edilen sosisleri mutlaka denemeniz gereken tatlar arasında. Tercihinize göre sosis çeşitlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Geniş ve kapsamlı bira menüsü ile lezzetli atıştırmalıkları keyifle buluşturabilen sayılı mekandan biri olduğu için müdavimi çok. Günün her saati arkadaşlarınızla uğrayıp bir şeyler içmek iyi bir fikir olabilir. Acıkırsanız Kozmonot’ un hamburger, hot dog ve başka yerde deneyimlemediğiniz Trüflü Parmesanlı Patates kızartmalarının tadına bakmalısınız. 40’ı aşkın bira menüsü içinden İrlanda’ ya özgü siyah bira Guinness’ı, Avusturalya’ nın en sevilen birası olan Ginger Ale yani zencefil birasını, Hollanda’ nın ekşimsi tada sahip Heineken’ ini ve de yerel butik bira üreticisi olan Gara Guzu’ yu denemeden geçmeyin.
 
Müzik zevkiyle de Topağacı‘nda farklılık yaratarak;  Glam, Hard Rock, Heavy Metal, Jazz, Chill-Out çalıyor. Bir yandan Skid Row‘dan In A Darkened Room dinlerken, ardından Axel Rudi Pell‘den The Temple Of The King dinleyebileceğiniz sayılı mekandan biri.
 
Hafta içi 11:00 – 01:00 saatleri arasında, cumartesi günleri ise 11:00 – 03:00 saatleri arasında misafirlerine kusursuz bir hizmet sunuyor. 
 
ADRES: Topağacı Meydanı , Poyracık Sok. No: 9 Teşvikiye / Nişantaşı
TEL: 0.212.234735


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler