Zevkler herkes için değişse de ortak olan bir şey vardır ki sürprizler sevilir.

Evet, insanların birbirlerinden çok farklı ve ilginç istekleri, zevkleri, alışkanlıkları vardır. Biri için hayat kaynağı olan şey, diğeri için nefret sebebi olabilir. Ancak ortak sevilen tek şey sürprizlerdir.

Yayınlanma: 13.02.2017 - 11:01
Abone Ol google-news

Hatırlanmak, düşünülmek herkesi mutlu eder. Ne kadar sevildiğimizi bizlere hatırlatır ve mutlu olmamız için bir sebep daha verir.
 
Sürprizin büyüğü küçüğü olmaz, önemli olan niyettir. Ancak bazıları var, çıtayı öylesine yükseltir ki sizin sürpriziniz yanında çok küçük bir detay gibi kalır. Ofise kucak dolusu güller gelirken kimse bir kuru sözcük ile avutamaz kendini. İmkanlar dahilinde sevdiğinden olabildiğinin en güzelini ister.
 
Sürprizin güzeli pahalı olur” diye bir algınız varsa bunu hemen değiştirin. Çünkü sürprizin değeri maddiyatında değil maneviyatındadır. Sizin bu konu üzerine ne kadar düşündüğünüz veya ne kadar zaman harcadığınızdadır. Ayrıca sürpriz bir hediye, gelene değil - gönderene prestij katar ve imrendirir.
 
Gelelim sevdiklerinizi mutluluktan havalara uçururken, etrafındakileri kıskançlıktan çatlatacak; çıtayı yukarılara çıkaracak çiçek sepeti hediyelerine!
 
1- Kocaman bir çiçek sepeti

 
İçerisinde rengarenk çiçeklerin olduğu, mis kokulu ve taze bir hediye arayanlar için oldukça etkili bir hediye seçimi. Hasır sepet içerisinden taşan çiçeklerle sevdiğinizi kendinize bir kez daha aşık etmeniz an meselesi. Özellikle bu çiçeği iş yerine gönderirseniz, iş arkadaşlarının eşlerinin vay haline… En az 3 Instagram fotoğrafı, 5 Snap garantili bir sürpriz.
 
2- Dev ayıcık

 
Her kadının bir kez de olsa haran hayran baktığı, benim olsa keşke dediği bir şeydir dev ayıcıklar. Yaşı kaç olursa olsun her kadın sevimli kocaman bir ayıcık karşısında adeta küçük bir kız çocuğu oluverir.
 
Hele bir de ayıcığın elinde bir buket çiçek var ise aylarca konuşulacak bir hediye seçtiğinizi söyleyebilmek mümkün. Her zaman parmakla gösterilecek, ideal bir sevgili olarak tanımlanacaksınız. Kulaklarınızın çınlamasına şimdiden alışsanız iyi olur. Zira akşam yemeklerinde sizin yüzünüzden trip yiyecek birkaç bey bulunuyor.
 
3- 500 tane kırmızı gül

 
Tutku dolu kırmızı güllerin bir tanesi bile yeterken sayılamayacak kadar olanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Kucaklara sığmayan bu eşsiz sürpriz karşısında sevgilinizin kalbi hızla atacak, size olan aşkı daha da alevlenecek.
Yıllar sonra dahi bu özel anı hatırlayıp mutlu olacak. Öyle ki size kızdığı anlarda bile düşüncesizlikle suçlayamayacağı kadar ince düşünceli bir jestle geleceğe yatırım yapmış olacaksınız.
 
4- Yoncalı yaşayan kolye

 
Yaşayan kolyeler başlı başına eşsiz hediyeler. Gerçek çiçeklerle hazırlanan, solmayan çiçeklerden bir kolye düşünün ki, sevdiğinize olan aşkınızı anlatsın.
 
İçerisindeki yonca ile “Sen benim en büyük şansımsın” demek istediğiniz sevgilinize romantik bir not eşliğinde hediye edebileceğiniz benzersiz bir hediye.
 
5- Bir kutu dolusu jelibon

 
Aşk birlikte şişmanlamaktır sözünü hiç duydunuz mu? İşin şakası bir yana lezzetli ve rengarenk jelibonlardan oluşmuş bir kutu ile sevdiğinizin hiç beklemeyeceği, lezzetli bir sürpriz yapabilirsiniz.
 
Sevgiliniz bu jelibonlardan ikram ettikçe artacak kıskançlık seviyesine karşı onu ve kendinizi korumayı unutmayın. Zira her kadının afiyetle ve severek yediği jelibonlar oldukça kıskançlık yaratabilecek bir sürpriz olacak.
 
6- İstiridyeden çıkan gerçek incili gümüş kolye

 
Doğum gününde, yıldönümünde ya da sadece içinizden geldiği için sevgilinize bu eşsiz hediyeyi sunabilirsiniz. Gerçek inci ile hazırlanmış gümüş bir kolye ve gerçek yuvasından, istiridyeden çıkarak sevdiğinize sunuluyor. Muazzam...
 
7- Teraryum tasarımı

 
Teraryumlar kendi içlerinde birer yaşam alanıdır. Bazen bahçe bazen orman temalı olabilirler. Küçük bir ekosistemdirler. Sevdiğinize özel hazırlanan bir teraryum, sizin onun için sunduğunuz özel bir ekosistemdir, özel bir dünyadır.
 
Sevgilinize yaşlandığınızda oturacağınız evi ve o evin bahçesini anlatıp onunla birlikte hayaller kurarken, gelecekteki bahçenizin minyatürü ile onu mutlu etmek istemez misiniz?
 
8- Köstekli saat

 
Elbette tüm sürprizler kadınlar için değil. Her erkeğin çocukken bir köstekli saat anısı olmuştur. Dedelerinin köstekli saatlerine özenerek bakmışlar ve hatta sırf bir köstekli saatleri olsun diye büyümek istemişlerdir. Ancak büyüdükçe ve teknoloji ilerledikçe kimsenin aklına bile gelmemiştir. Sevgilinizin yüzünü gülümsetecek, asla unutamayacağı bir hediye vermek istiyorsanız, ona bir köstekli saat hediye edebilirsiniz.
 
Arkadaş ortamlarında havasını atarken, gururla sevgilimin hediyesi diyebileceği bir sürpriz yapmak sizin elinizde.
 
9- Özel tasarım yastık

 
Yastıktan da hediye mi olurmuş diyenler olabilir. Ancak gecem sensin, gündüzüm sen demektir yastık. Sensiz gözüme uyku girmiyor demektir. İsme özel olarak hazırlanan, özel tasarım bir yastık ile sevgilinizi gülümsetebilir, her gece başını yastığa koyduğunda onun rüyalarına konuk olabilirsiniz.
 
Üstelik bu yastıklar sayesinde sevgiliniz güne her başladığında sizi hatırlarken, her gece uyurken de sizi düşleyecektir.
 
10- Nostaljik oyuncaklar hediye sepeti

 
Hem kadına hem erkeğe hitap eden, çocukluğumuzun oyuncakları!
Birine çocukluğunu hediye edebilmek, verilebilecek en güzel hediye, yapılabilecek en eşsiz sürprizdir. Belki onu çocukluğuna götüremezsiniz ama nostaljik oyuncaklar ile çocukluğunu ona getirebilirsiniz.
 
 
Daha fazla çiçek alternatifleri için 444Cicek.com’u ziyaret edebilirsiniz;
 
·         https://www.444cicek.com/cicek-sepeti
 
·         https://www.444cicek.com/cicek


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler