Multimedya üssü A6

Audi iddialı modelini yenileyerek Türkiye’de satışa sundu.

Yayınlanma: 05.01.2015 - 10:15
Abone Ol google-news

Audi’nin Premium segmentte en iddialı modeli olan A6 yenilendi. İlk etapta 2.0 TDI 190 beygir stronic otomatik şanzımanlı versiyonu ile satışa sunulan Yeni A6, hiç olmadığı kadar verimli, güçlü hale geldi. Yenilikçi teknolojiyi ve Audi’nin premium alanındaki iddiasını temsil eden Yeni A6, alüminyum bileşenleri içeren hafif gövde yapısı, güçlü ve verimli motorlar, sportif şasi ve gelişmiş asistan ve multimedya sistemleri gibi birçok teknik alanda yeni standartlar oluşturuyor. Keskin çizgiler, vurgulu yatay hatlar ve atletik hava veren gergin yüzeyiyle A6 modellerinin tasarımı hassasiyet ve sportif şıklığı temsil ediyor.

A6 model ailesinde, ön koltuklar, tercihe bağlı olarak, havalandırma ve masaj fonksiyonlarıyla satın alınabiliyor. MMI radyo işletim sistemi ve deluxe otomatik iklimlendirme sistemi standart olarak sunuluyor. Yeni A6 modelleri ayrıca, MMI navigation plus’tan MMI touch’a kadar bir dizi konfigürasyonuyla bilgi-eğlence konusunda da rakiplerinin önüne geçiyor. Otomatik olarak yuvasına giren sekiz inçlik monitörle serisinin en iyisi olan navigasyon sistemi, Audi’nin iş ortağı Nvidia’nın geliştirdiği hızlı Tegra 30 grafik çiplerini kullanan yeni bir teknoloji platformunun üzerinde yer alıyor.

Yeni A6 ve A6 Avant’ta Türkiye’de ilk etapta dizel motor seçenekleri ile yer alacak. 2.0 TDI motora sahip versiyon, 190 beygir güç üretiyor. Yeni A6 dizel model ailesinin en güçlü üyesi 3.0 TDI motora sahip 272 beygir modeli ise 2015 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler