'Niye bugün son gün olmasın' dedi, denizden cesedi çıktı

Zeytinburnu'nda, sahilde intihar notu bulan vatandaşların ihbarı üzerine arama yapan polis, denizden erkek cesedi çıkardı. 25 yaşındaki Menan Sevinçer'in dün Facebook'ta, "Niye bugün son gün olmasın?" diye yazması dikkat çekti.

Yayınlanma: 02.03.2016 - 11:25
Abone Ol google-news


Alınan bilgiye göre, sahilde spor yapan vatandaşlar yazılı bir kağıt ve cep telefonu gördü. Kağıda yazılanları okuyan vatandaşlar bunun bir intihar mektubu olduğunu fark etti. Durumun polise bildirilmesi üzerine söz konusu adrese polis ekipleri sevk edildi. Deniz polisinin de yardımı ile araştırma yapan polisler, bir erkek cesedi bularak kıyıya çıkardı. Yapılan incelemeler sonucu cesedin Menan Sevinçer'e ait olduğu belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Sevinçer’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Menan Sevinçer'in dün "Niçin bugün son günümüz olmasın" yazdığı, daha sonra da, "Benim olanlar hep benimdir benim olacaklar. Birbirimize söz verdiğimiz çizgide yürüyeceğiz. Çizginin dışına çıkanlar sözünden vazgeçip gönlümde yeri olmayacak. Herkes sözüne tabidir. Ben de verdiğim sözlerimin arkasında duracağım ve hiçbir yere gitmeyeceğim. Dimdik ayakta duracağım. Şu ana kadar yaptığım bir çok hata ve yanlışlar var ama hiç birinden pişmanlık duymadım, duymam da. Her şeyin bir nedeni var sonuçta, nedensiz rüzgar esmez kıl kıpırdamaz..." ifadelerini kullandığı görüldü.

Polisin, Sevinçer'in ölümüne ilişkin çalışmaları sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler