Onu burcundan tanıyın

İlgilendiğiniz birinin burcunu merak ediyorsunuz ama bir türlü kendisine hangi burç olduğunu sorma aşamasına geçemediniz. Tavrından bakışlarındaki ipuçlarıyla onun burcunu kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Yayınlanma: 21.04.2012 - 11:09
Abone Ol google-news

Burçları tanımanıza yardım edecek önemli ayrıntılar...

Koç

Koçlar gittiği her yerde, her zaman ilgi odağı olmak isterler ve bunun için ellerinden geleni yaparlar bakışlarından ve kendilerinden emin duruşlarıyla anlayabilmek mümkündür. Çoğu Koç esmerdir. Arkadaşları arasında oldukça popülerlerdir. Düşüncelerine güvenerek hareket eder. Arzularında ölçülü olur. Aşk konusunda fazla tutkulu olmamakla beraber ilişkilerini sürdürür. Ateş gurubudur. Ani etkilenmeler ve kıskançlıklarda kontrolden çıkabilir.

İşte size yararlı birkaç ipucu; burcun erkekleri yaşları arttıkça sadece bir kadın istemezler, onsuz yaşamayacakları bir kadın isterler.


Boğa

Anlayışlı, kararlıdır. Soğukkanlı davranışlar gösterir. Aşırı eğilimleri yoktur. Karşısındaki ısrarcı olursa tutkulara kapılabilir. Güçlükleri sevmez duygularına bağlıdır. Her şeyin en iyisine sahip olmak istedikleri için iş hayatlarında çok çalışırlar. Boğaların ayırt edilecek en önemli özelliği de ‘dediğim dedik’ ve inatçı olmalarıdır. Kısıtlanmalarda çatışabilirler. Dalgalı saçları ve kalın boyunları ile dikkat çekerler. Dayanıklıdır…

İşte size yararlı birkaç ipucu; kıskanç tavırlar bir süre sonra, eziyet çektirmeye yarar.

İkizler

İnsanlarla bir araya gelerek uzun sohbetler yapmayı, dostlarıyla birlikte vakit geçirmeye bayılırlar. Nazik, yakışıklı, çevresinde sevilen insanlardır. Hep genç kalırlar. Sadık olurlar. Genelde bildiğini okur. Ne zaman ne yapacaklarını önceden kestirmek oldukça zordur. Hiçbir engel dinlemez. İkizler çoğunlukla ince ve uzun tiplerdir.

İşte size yararlı birkaç ipucu; sizinle daha samimi olmak için sabırsızlanmayın buluşmanın sihri bozulur acele etmeyin. Size ihtiyaç duyabileceği bir zamanı kollayın.


Yengeç

Yengeçler tamamen sürprizlerle doludur. Bir an çekingen; bir an oldukça haylaz olabilirler. İlk tanıştığınızda size hemen ısınamasalar da kısa bir süre sonra kaç yıllık dostunuzmuş gibi sizinle vakit geçirebilirler. Yengeçleri çözmek hiç de kolay değildir, en yakınındaki bile onların içinde saklı kalanları anlayamaz, sadıktır. Özünde utangaç ve çekingendir. Cinsellikten ziyade duygusal anları ön plana çıkarın.

İşte size yararlı birkaç ipucu; burcun erkekleri temelde çocukturlar. Hep önceliğin kendilerinde olmasını isterler.
 

Aslan

Cömerttir. Tüm Aslanlar için ortak olan bir nokta; kafalarını koyduklarını gerçeğe dönüştürmek için ölesiye mücadele edebilecek olmalarıdır. İş hayatında da başarılı olurlar. Bunun yanında spot ışıklarının kendi üzerinde olmasından hoşlanırlar. Aslanlar kıyafetleri, hareketleri ve konuşmalarıyla ilgiyi üzerlerine toplamayı başarırlar. Yönetmeyi ve lider olmayı sevdiklerinden genelde yüksek konumlarda çalışırlar. Gür saçları ve insanlara tepeden bakışlarıyla kendilerini hemen belli ederler.

İşte size yararlı birkaç ipucu; sevdiklerinin kalbinde başka birisinin olma ihtimali onu derinden kıskandırır. Buna izin vermeyin.
 

Başak

Koyu renk derin bakışları ve beyaz tenleriyle hemen dikkat çekerler. Her zaman şık ve tarz sahibidirler. İş hayatında Başakları sürekli etrafını gözlerken bulabilirsiniz. Başaklar kolay kolay kimseye inanmazlar ve bu yüzden genelde yalnızdırlar. Başakların içgüdüleri ve insanları çözümleyebilme yetenekleri oldukça fazladır. Çok gamlıdır. Çekingendir ve mutluluk uzağındadır.
İşte size yararlı birkaç ipucu; sizi devamlı istemesini sağlamalısınız. İlişkide yeterince istek duymuyorsa, bu dünyadaki hiçbir güç onu yanınızda tutamaz.
 

Terazi

Etkili konuşur. Teraziler lüks kavramıyla ilgili her şeyden çok hoşlanırlar. Bu burcun erkekleri cazibeleri ve karizmalarıyla çevresindekileri hemen etkilerler. Kadınların başını döndürür. Anlayışlı ve uyumlu yapıları sayesinde insanlarla olumlu ilişkiler kurarlar. Kendilerine hayrandırlar. Övülmeyi severler, Başkalarını alt edebilmek için her şeyi göze alırlar.

İşte size yararlı birkaç ipucu. her zaman kapıyı kapatmayın. Küçük sorunların sizi ayrılma noktasına getirmesine izin vermeyin.

Akrep

Kararlıdır. Akrepler cesur hareketleri ve herkese meydan okuyan bakışlarıyla kendinden emin bir görüntü sergilerler. Kafalarına koyduğu her şeye ne olursa olsun ulaşırlar ve mücadeleci kişilikleriyle bazen çok kalp kırabilirler. Ancak Akrepler çoğunlukla temiz kalpli ve dürüsttürler. Sevdiklerine aşırı bağlı olmalarının yanında ölümüne de olsa gitmesine izin vermez. Enerjileri hiç bitmez, iri gözlülerdirler.

İşte size yararlı birkaç ipucu. erkekleri hangi yaşta olurlarsa olsunlar, evlilik fikrinden fazlasıyla korkarlar. Her kavgayı kazanmakta ısrar etmeyin.

Yay

Özgürlüklerine düşkün ve maceracı ruhludurlar; bu yüzden bir Yayla karşılaştığınızda onu başından geçen ilginç maceraları ve tatil hikâyelerini birilerine anlatırken görebilirsiniz. İşlerine bağlı ve azimli olmaları sayesinde iş hayatlarında iyi konumda olurlar. Yay'lar uzun ve atletik bir yapıya sahiptirler. Canlı ve enerjiktir. Her şeye çabuk inanırlar. Aşka düşkün oldukları halde tatminsiz ve değişkendirler. Çekik gözlülerdir.

İşte size yararlı birkaç ipucu; her şeye 'evet' deme! Onun söylediklerine harfi harfine uyman demek, mükemmel bir ilişki yaşıyorsunuz demek değildir.


Oğlak

Can yakıcıdır. Bir Oğlakla tanıştığınızda ilk izleniminiz onun ne kadar ciddi olduğu olabilir; ancak aslında oldukça ince bir mizah duygusuna sahiptir ve bu yeteneği sayesinde insanları etkilemeyi başarır. Her zaman sakin ve kontrollüdür. Sakin, az ve öz konuşur Onu kızdırmak zordur ama kızdığı zaman yeri göğü ayağa kaldırır ve öfkesi kendiliğinden dininceye kadar da onu sakinleştirmek çok zordur. Adil ve kararlı olduğu için başarılı bir futbolcu, işadamı, lider figürü çizer. Oğlaklar çoğunlukla ince yapıya sahip olurlar. Sarkık dudaklılardır.

İşte size yararlı birkaç ipucu; mutluluğu dalgalıdır. Birbirinizin zevkini tanımaya çalışın. Sürpriz yapmayı asla ihmal etmemelisiniz.

 

Kova

Sıkıcı ve bunaltıcı problemlerinizi kesinlikle ona açmayın. Kovalarla ilgili ilk izleniminiz onların ne kadar kendini beğenmiş ve ulaşılmaz olduğudur. Ancak onları tanıdıktan sonra hiç de göründükleri gibi olmadıklarını anlarsınız. İçinden geldiği gibi yaşamaktan hoşlandığı gibi mantığından çok, kalbinin sesini dinlemeyi tercih eder. Bağımsızlığına fazlasıyla düşkündür; limitler koyulacak olunursa karşısındakinden uzaklaşır. Düş dünyası geniştir. Kibar, hesaplı, güçlüdür. Siyah gözlüdür bir çoğunlu.

İşte size yararlı birkaç ipucu; bağımsızlığınızdan asla ödün vermeyin. Hedef belirlerken büyük düşünmeye çalışın. Başkalarının izini takip etmeyin.

 

Balık

Bir Balıkla konuştuğunuzda, onun aslında sizin yanınızda değil de başka bir dünyada olduğunu düşünürsünüz. Merhametlidir. Balıklar kendi dünyalarında, kendi rüyalarını görürler; başkalarının dediğini önemsemezler, sadece kendi doğruları onlara hayatlarında yön verir. Bazen ter dökerek bin bir emek vererek oluşturduğu şeyler yıkılsa dahi, bunların çok daha güçlüsünü yapabilecek kadar içindeki ateşi asla söndürmez. Arzularında ölçülü olur. Aşk konusunda fazla tutkulu olmamakla beraber ilişkilerini sürdürür

İşte size yararlı birkaç ipucu;burcun erkekleri yumuşak tenlere, yumuşak saçlara ve yumuşak bir makyaja bayılırlar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon