Hyundai’nin Yeni Kahraman

Hyundai, geçtiğimiz yıl ünlü çizgi roman ve film yapımcısı Marvel ile bir işbirliğine imza atmış ve bu kapsamda ilgi çekici projeler geliştirmeye başlamıştı.

Yayınlanma: 29.07.2018 - 20:39
Abone Ol google-news

Bu kapsamda Hyundai, ünlü çizgi roman ve sinema karakteri Iron Man için yepyeni bir versiyon hazırladı. KONA Iron Man Edition adıyla sınırlı sayıda satışa sunulacak olan araç, sıradışı hatları, dinamik iç mekânı ve fantastik özelliğiyle dikkat çekiyor.

Marvel ve SUV tutkunlarına hitap eden KONA, Iron Man’in maskesini ve göz şeklini anımsatan özel gündüz farlarıyla dikkat çekiyor. Aydınlatma grubunun yanı sıra kapılardaki Stark Industry, tavandaki maske motifi ve kaputtaki Marvel logolarıyla da filme direkt gönderilme yapılıyor. Ayrıca aracın dört bir yanında bolca kullanılan kırmızı şeritler de Iron Man’i temsil ediyor.


İç mekânda da Tony Stark’ın imzası kokpitin sağ kısmına atılırken, Iron Man vites kolu düğmesi, Iron Man görsel grafiklerine sahip özel Head Up Display ve özel koltuk tasarımı da aracın ayrıcalığını simgeliyor. Ayrıca, bagaj kapağındaki Iron Man yazısı da bir diğer simgesel özellik.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler