Honda’nın en güvenli SUV’u

Honda CR-V’nin beşinci nesli bugün Türkiye’de satışa çıkıyor.

Yayınlanma: 14.10.2018 - 23:05
Abone Ol google-news

 

Dünyanın en çok satan SUV’si olma başarısını taşıyan CR-V’nin yeni nesil versiyonu aynı zamanda şık tasarımı, heyecan verici donanımları, kapsamlı akıllı telefon entegrasyonu, yeni nesil sürücü bilgi ekranı, daha güçlü ve verimli motoru, optimize edilen CVT şanzımanı, kendi tarihinin en gelişmiş karasöre bütünleşmiş şasisi, sahip olduğu sürüş dinamikleri, asfalt ve off-road performansı, üstün konfor seviyesi ile tüm zamanların en güvenli CR-V’si olma özelliğine de sahip.  

Güvenlik standart

Yeni Honda CR-V’nin tüm donanım seviyelerinde markanın gelişmiş güvenlik ve sürüş destek sistemlerini bir araya toplayan aktif Honda Sensing standart olarak sunuluyor. Honda Sensing teknolojisi; fren desteğine sahip Çarpışma Uyarı Sistemi (Collision Mitigation Braking System), Çarpışma Uyarı Sistemi, Sesli Şeritten Çıkma Uyarısı, Şerit Takip Sistemi RDM (Road Departure Mitigation), Aktif Şerit Takip Sistemi, Uyarlanabilir Hız Sabitleme Sistemi, Trafik İşareti Tanımlama Sistemi, Akıllı Hız Sınırlandırma Sistemi ve Akıllı Hız Sabitleme Sistemi dışında ayrıca Kör Nokta Asistanı, Park Yerinden Çıkma Asistanı, 130 ve 180 derece dışında kuşbakışı olmak üzere Çok Açılı Geri Görüş Kamerası, Elektronik Stabilite Programı VAS ve Lastik Basıncı Kontrol Sistemi olmak üzere kapsamlı güvenlik donanımlarını beraberinde getiriyor.

‘Hibrit versiyonu 2019’da’

Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, dünya çapında 10 milyon adede yakın CR-V’nin yollarda olduğunu ve CR-V’nin bu rakamla bu segmentte dünya birinciliğini yakalayan model olduğunu söyledi. Tsumura ayrıca “Electric Vision stratejimiz kapsamında bir kilometre taşı olarak gördüğümüz yeni CR-V modelimizin hibrid versiyonunu da, 2019 yılının ikinci yarısında Türkiye yollarına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. Honda Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, Honda Türkiye’nin geçen yıl kırdığı satış rekorunu bu yıl da yakalayacaklarını söyleyerek, “Honda pazar payını daha artırarak yılı kapatacak. Yeni CR-V’den yılda bin adet satılması planlanıyor” diye konuştu.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler