T-Roc hem renkli hem teknolojik

Volkswagen SUV ailesinin yeni üyesi T-Roc, yetkili satıcılarda yerini aldı. Son teknoloji sürüş asistan sistemleri, fonksiyonel özellikleri ve renginden donanımına kadar geniş kişiselleştirme olanakları ile T-Roc, Volkswagen’in gelecek 10 yıldaki mobilite öngörüsünü de gözler önüne seriyor.

Yayınlanma: 10.02.2019 - 22:55
Abone Ol google-news

T-Roc Türkiye’de Highline donanım seviyesiyle satışa sunulacak. 8 inçlik kapasitif dokunmatik ekrana sahip Bilgi ve Eğlence Sistemi, LED ön farlar ve LED gündüz sürüş farları, App connect mobil bağlantı arayüzü, 17 inç alüminyum alaşım jantlar, elektrikli katlanabilir yan aynalar, Dijital Gösterge Paneli, Ön/Arka Park mesafe sensörleri, 2 bölgeli tam otomatik klima gibi ekipmanlar standart olarak sunulan özellikler olarak dikkat çekiyor. 

Volkswagen T-Roc, dışarıdan bakıldığında zarif ve sportif boyutları, içeride ise her şeyin önüne geçen fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor. Bu kompakt SUV, 11 farklı gövde rengi, 4 farklı tavan renk kombinasyonu ile alınabiliyor. T-Roc böylece, gövde ile kontrast oluşturabilen tavana sahip ilk Volkswagen SUV modeli olma özelliğini taşıyor. İlk etapta 1.5 litre TSI 150 beygir ACT motor 7 ileri DSG şanzımanla birlikte sunulan T-Roc 192.000 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuldu.

T-Roc, Volkswagen’in son teknolojiye sahip sürüş destek sistemleriyle tercih edilebiliyor. Yeni SUV modelinde çarpışma hazırlığı, paralel park asistanı, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip asistanı, yaya algılama özelliğine sahip ön bölge asistanı gibi teknolojik yenilikler ve sürüş asistan sistemleri opsiyonel olarak alınabiliyor. 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler