Araç servis ve bakımında yeniden Liqui Moly dönemi

Motor ve dişli yağları, yağ ve yakıt katkıları ile araç bakım ürünlerinde Avrupa’nın lider markası Liqui Moly, tek ulusal distribütörlük anlaşması imzaladığı Bar Oto ile yeniden Türkiye pazarına odaklanıyor.

Yayınlanma: 02.05.2016 - 09:48
Abone Ol google-news

Yenilikçi ürünleri ve Ar-Ge gücüyle otomotiv endüstrisinde farklı bir konumda bulunan marka, benzersiz ürünleri ve Türkiye pazarına ilk kez sunulacak ekipmanlarıyla tüm ülke çapında yayılmayı hedefliyor. Liqui Moly Türkiye distribütörü Bar Oto’nun genel müdürü Bülent Dönmez, otomotiv sektörünün en yenilikçi markalarından biriyle işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Liqui Moly, satış sonrası adı verilen araç servis ve bakım ürünlerinde Avrupa’da lider konumda. Türkiye gibi otomotiv sektörünün en hareketli olduğu ülkelerden birinde yeni bir yapılanma arzusundaydılar. Liqui Moly ürünlerinin profesyoneller ve tüketiciler için kolaylıkla ulaşılabilir noktalarda yer almasını sağladık, bundan sonra gerçek kalite ve güvenilir çözümler için Liqui Moly markası kalıcı olarak ülkemizde olacak.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler