Japon teknolojisine İtalyan tasarımı: X-ADV

Honda’nın yenilikçi motorn teknolojisini, İtalyan tasarımıyla bir araya getiren yeni X-ADV aynı zamanda motosikletin güvenli, pratik ve ekonomik bir ulaşım aracı olduğunun da altını çiziyor. Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, "Motosiklet tehlikeli bir ulaşım aracı değil, tam tersi akıllı bir ulaşım aracı seçimidir" dedi.

Yayınlanma: 17.07.2017 - 16:42
Abone Ol google-news

Honda’nın yenilikçi motor teknolojisini, İtalyan tasarımıyla bir araya getiren yeni X-ADV aynı zamanda motosikletin güvenli, pratik ve ekonomik bir ulaşım aracı olduğunun da altını çiziyor. X-ADV, çift kavramalı şanzımanla çalışan 745 cc çift silindirli motorun sert şasisini, uzun yol süspansiyonunu, dört pistonlu radyal monteli frenlerini ve güçlü performansını SUV stili ve arazi görünümüyle birleştiriyor.

Geniş sele altı depolama bölmesi, 5 farklı ayarlanabilir ekran ve akıllı anahtar sistemi dikkat çekiyor. İş veya eğlence amacıyla her açıdan yüksek kullanışlılık sağlayan dik sürüş pozisyonuna sahip X-ADV, bu özelliklerini yönetmesi kolay, çeviklik, verimlilik ve kullanışlık vaat eden tasarımıyla bir arada sunuyor. X-ADV’nin motoru 55 beygir gücü 100 kilometrede 3.5 litreye kadar düşebilen tüketimiyle de güvenli, pratik ve ekonomik olma iddiasını güçlendiriyor.

 

Yeni X-ADV’nin Türkiye tanıtımında konuşan ve Türkiye’de asıl hedefleri olan “sağlıklı bir motosiklet kültürü oluşturma” hedeflerine giden yolda yeni X-ADV’nin çok önemli bir kilometre taşı olduğuna dikkat çeken Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, “Biliyorum ki motosiklet kullanıcılarına karşı genel geçer kanı yüzünden oluşan bazı önyargılar söz konusu. Ya da motosiklet kullanmaya başlayacak kişilerin zihnindeki en büyük engel, tehlikeli olarak algılanması. Oysa ki motosiklet tehlikeli bir ulaşım aracı değil, tam tersi akıllı bir ulaşım aracı seçimidir. Yeni modelimiz X-ADV, sadece yepyeni bir tasarım ve anlayışı temsil etmiyor. X-ADV aynı zamanda Honda’nın kullanıcılarından gelen geri dönüşlere nasıl kulak verdiğini ve bunu ürünlerine nasıl yansıttığını da kanıtlıyor” dedi.

X-ADV’nin fark yaratan özellikleri

- CRF 1000 L Africa Twin’de kullanılan tasarıma sahip sert plastik el korumaları.

- Led’le aydınlatımış, aynı zamanda 12 V bir priz yerleştirilmiş, sele altında 21 litrelik bir depolama alanı. n Standart olarak sunulan, devirme korkusu olmadan eğimli bir şekilde park etmeye imkân veren yatırma sensörlü orta sehpa.

- Sürücünün cebinden çıkarmasına gerek kalmadan motosikleti çaşıltırabildiği akıllı anahtar sistemi. n Opsiyonlar arasında ise 35 ve 45 litre hacimlere sahip iki farklı çanta sunuluyor. İki adet tam kapalı kaskın rahatça sığdığı, sırtlıkda içeren 45 litrelik çantanın dört renk seçeneği var. Daha küçük olan 35 litrelik çanta ise alüminyum görünümlü renge sahip ve bir adet kapalı kaskı alabiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler