Peugeot, 5008’le boyut atladı

Aile otomobili havasından kurtulup SUV ’a dönüşmüş...

Yayınlanma: 20.08.2017 - 22:27
Abone Ol google-news

Peugeot’nun kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi 5008 yenilenen yüzü ve teknolojik yenilikleri ile sınıftaki çekişmeyi bir hayli artıracak gibi gözüküyor. İlk olarak yeni 3008 ile gün yüzüne çıkan Peugeot’nun yeni tasarım yüzü ile beraber 5008 bir aile otomobili havasından kurtulup gerçek bir SUV’a dönüşmüş.

Yeni Peugeot 5008 profilden bakıldığında güçlü ve dinamik bir görünüm sergiliyor. Önden bakıldığında geniş radyatör ızgarası krom yüzeyiyle gösterişli bir görünüm sergilerken, parlak siyah şeridi ve diğer serilerinde de yer verdiği “aslan pençesi” formundaki LED arka stop lambaları ile 5008’in artık tam olarak bir SUV özelliklerini barındırdığını söyleyebiliriz.

5008’de sunulan, Yokuş İniş Destek Sistemi (HADC) de dahil Advanced Grip Control (İleri Çekiş Kontrol Sistemi), Aktif Tam Durdurma Güvenlik Freni (AEBS), Güvenli Takip Mesafesi Uyarısı, Aktif Şerit Takip Sistemi (LKA), Yorgunluk Tespit Sistemi (Dikkatsizlik algılama), Akıllı Far Sistemi, Aktif Hız Levhası Tanıma Sistemi, Adaptif Cruise Control ve Otomatik Fren Sistemi (Otomatik şanzıman), Aktif Kör Nokta Uyarı Sistemi, Park Assist ve Visio Park (360 derece görüş) gibi teknolojik ekipmanlar ile sürüş daha da güvenli hale geliyor. Fransa’daki Rennes tesislerinde üretilen Yeni SUV Peugeot 5008 153.900TL’den başlayan fiyatlarla eylül ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunulacak.

 

Peugeot 5008, sahip olduğu özelliklerle yolculuk kavramına tamamen yeni bir boyut getiriyor. Yan yükseltileriyle vücudu tamamen saran konforlu koltuklar isteğe bağlı olarak çok nokta masaj sistemiyle donatılabiliyor. FOCAL Premium Hi-Fi ses sistemi yolculukları keyfe dönüştürürken, açılabilir panoramik cam tavan aydınlık ve ferah bir yaşam alanını beraberinde getiriyor. Ayrıca Android Auto, ve Apple Carplay uyumlu Mirror Screen fonksiyonu, akıllı telefon sesli komut desteği (Android S-Voice ve Apple Siri) ve 3D navigasyon sistemi ile ileri düzeyde bağlantı imkânı da sunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler