Oyuncu sevgiliden gazeteciye, Pascal Nouma dayağı

Sözcü Muhabiri Edda Sönmez, oyuncu sevgilisi Muharrem Saruhan Hünel tarafından darp edildi. Edda Sönmez yaşananlar sonrası savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma: 07.11.2015 - 19:09
Abone Ol google-news

Sözcü'nün haberine göre, “Kadına Şiddete Hayır” defilesine katılarak şiddet görmüş bir kadını canlandıran gazeteci Edda Sönmez, oyuncu sevgilisi Muharrem Saruhan Hünel tarafından defalarca darp edildiğini söyledi.

Gazeteci Edda Sönmez 6 aylık ilişkileri süresince oyuncu olan erkek arkadaşı Muharrem Saruhan Hünel tarafından 5 kez darp edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sönmez, savcılıkta verdiği ifadesinde kendisi hakkında koruma ve önleyici tedbirlerin uygulanmasını talep etti.

ŞİDDETE HAYIR DEDİ KENDİSİ DE YAŞADI

Sönmez, en son 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nde Şişli Bomonti İmperial Otel`de düzenlenen “Kadına Şiddete Hayır” defilesinde şiddet gören bir kadın rolüne girerek podyuma çıkmıştı. Büyük ilgi gören defilede podyuma ilk kez çıkan Zahide Yetiş, model Irmak Atuk,Simge Tertemiz,Sema Şimşek ve bir çok ünlü manken katılmıştı.

Edda Sönmez, kendisine şiddet uygulayan ünlü oyuncu Oyuncu Muharrem Saruhan Hünel hakkında ki şikayetini Anadolu Adalet Sarayı Aile İçi Suçlar Bürosu’na verdi. Cumhuriyet Savcısı Güven Öztürk’e ifade veren Sönmez 6 aylık ilişkileri süresince oyuncu sevgilisi Muharrem Saruhan Hünel tarafından 5 kez şiddet gördüğünü söyledi.

PASCAL NOUMA FOTOĞRAFINA KIZDI

Ünlü oyuncu ile aralarında uzun süredir gördüğü şiddet ve başka bir kadınla ilişkisini tespit için anlaşmazlık olduğunu belirten Sönmez, en son yaşadığı şiddeti 30 Ekim tarihinde gördüğünü kaydetti.

Sönmez, ünlü futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportaj fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığını Hünel’in telefonla kendisini arayarak hakaretler ettikten sonra telefonu kapattığını ve Kuzguncuk’ta bulunan evine gittiğini kaydetti. Sönmez,; “Kapıyı açar açmaz beni evin içine aldı küfürler etmeye başladı. Tekme ile vurmaya başladı, yere düştüm yüzümü kapattım bu şekilde bana vurmaya devam etti. Ben ağlayarak yalvardım beni bırak dedim”

RESİMLERİ VE MESAJLARI DELİL OLARAK SUNDU

Darp olayından sonra Sönmez hastaneye giderek darp raporu aldığını Hünel’in de mesajla kendisini döverken belini incittiğini ve fıtık tedavisine başladığını söyledi.

Sönmez, savcılıkta ki ifadesinde daha önce uğradığı şiddeti kendisinin gazeteci uygulayan sevgilisinin de tanınmış birisi olduğu için mesleki kaygılar yaşadığı için şikayette bulunmadığını Samsung Note 3 ile daha önce maruz kaldığı şiddetin görüntülerini ve cep telefonu mesajlarını delil olarak savcılığa sundu.

Sönmez, Hünel’in kendisine zarar vermesinden endişe ettiğinden koruma talebinde bulunarak hakkında önleyici tedbirlerin uygulanmasını isteyerek şikayetçi oldu.

EŞİNİ YARALAMAKTAN HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLANDI

Ünlü oyuncu Muharrem Saruhan Hünel hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında “ayrı yaşadığı eşini bıçakla yaraladığı, rol aldığı dizinin yönetmenini de yaralamaya teşebbüs ettiği” iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon