Pepe: "İz bırakmak istiyorum''

Vodafone Park'ta gerçekleştirilen imza törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da katıldı.

Yayınlanma: 05.07.2017 - 15:06
Abone Ol google-news

 

 


Portekiz'de gerçekleşen görüşmelerin ardından sabaha karşı 04.30'da İstanbul'a gelen Pepe, bugün düzenlenen törenle kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlılara bağlayan sözleşmeye imzaladı. Vodafone Park'ta gerçekleştirilen imza törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da katıldı.

Fikret Orman: "Beşiktaşlıları mutlu ettiğimiz için mutluyum"

Çok mutlu bir gün yaşadıklarını söyleyen Fikret Orman, "Bizim birinci işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Pepe de taraftarın çok istediği bir oyuncuydu. Onları mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Uzun zamandır takip ettiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncuyu aldık. Geçmişe değil geleceğe yatırım yapan kulübüz. Pepe'nin de bize çok katkı yapacağını düşünüyorum. Burada hep beraber mutlu günler yaşayacağız. Beşiktaş çok güzel ve asil bir kulüp. Tüm taraftarlarımız adına Pepe'ye hoş geldin diyorum" şeklinde konuştu.

Pepe: "Artık Beşiktaş ailesinin bir parçasıyım"

Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Pepe, "Bütün Beşiktaş Yönetimi çok uğraştılar. Aileme gösterdikleri ilgi de ortada. Beşiktaş ailesinin bir parçasıyım artık. Taraftarın payı da çok büyüktü bu transferde. 1.5 aydır bana gösterdikleri ilgi transferi kolaylaştırdı. Ben de bir an önce formayı giyip onların ilgisine karşılık vermek istiyorum" diyen konuştu. 

İZ BIRAKMAK İSTİYORUM

Beşiktaş'ta iz bırakmak istediğini söyleyen Pepe, "Hedefim kupalar kazanmaya devam etmek. saha içinde herşeyimi vermeyi seviyorum. Hergün çalışmayı seviyorum. Sahada tüm benliğimi takımım için veren biriyim. Son 5 senede gelişen, ilerleyen bir Beşiktaş var. Ben de bu gelişen Beşiktaş içinde kendi izlerimi bırakmak istiyorum. "açıklamasını yaptı. 
Quaresma'nın transferdeki etkisi ve Ronaldo'nun gelecekte Beşiktaş'ta oynama ihtimali sorulan Pepe, "Jorge Mendes burada Quaresma'yı ve beni buraya getirdi. Ona sorabilirsiniz. Porto'ya dayanan bir arkadaşlığımız var Quaresma ile. Milli takımda çok iyi bir grubumuz var. Ronaldo ile Lizbon'a dayanan bir arkadaşlığımız var. Bana kampta kartal pençesi yapmayıda gösterdi." şeklinde konuştu.

REAL MADRİD'TE 10 MUHTEŞEM SEZON GEÇİRDİM

Real Madrid'den ayrılma sürecini anlatan Pepe, "10 muhteşem sezon geçirdim Real Madrid'te. Kulüp seviyesinde kazanılabilecek her kupayı kazandım. Beşiktaş'ta katılığı her kupada her yerde bunları kazanmak istiyorum" açıklamasında bulundu. 
Türkiye'deki derbilerle ilgili sorulan soruya, "Taraftarlar hırsımdan kuşku duymuyordur herhalde. Her oynadığım kulüpte fazlasıyla göstermişimdir. Büyün maçları severim ve hırsımı göstereceğime inanıyorum. Beşiktaş'ın kupalar kazanacağına inancım olmasaydı burada olmazdım.Tüm oyndığımız kupaları kazanmak istiyorum" şeklinde konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ'İ QUARESMA ANLATTI"

Geçen sene Quaresma'yla bazı Beşiktaş maçlarını izlemiştim. Onun da anlattığı kadarıyla hocamız çok iyi bir insan. Ben kupa kazanmak için buradayım. Beşiktaş'ın kupa kazanacağına inanmasam burada olmazdım. 

"AGRESİFİM AMA FİŞLENDİM"

İstatistikler doğruyu söyler. Getafe maçında bir olay oldu bunun için çok yargılandım. Adeta fişlendim. İkili mücadelelerde agresif bir oyuncuyum. Oyun karakterimi hiç değiştirmedim. Rakiplere gol attırmamak için sonuna kadar mücadele ederim"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler