Prandelli'den Sneijder açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Prandelli, A Milli Takım, Fatih Terim, Sneijder, Fenerbahçe ve Sabri hakkında konuştu.

Yayınlanma: 19.11.2014 - 15:00
Abone Ol google-news

İşte Prandelli'nin açıklamaları;

"Fatih Terim'e katılıyorum"

Fatih Terim ve TFF arasında illa kendimle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Bazı sorunlar milli takımda da var, temponun yükselmesi gerekiyor. Brezilya maçı sonrasında Fatih Terim'in söylediklerine katılıyorum.

Prandelli'den Bayern Mühin örneği; Oyunu oynamak sorun değil açıkcası, Bayern Münih sanki forvet yokmuş gibi oynuyor. Çift veya tek forvet çok önemli değil sayıca fazla üstünük kurarak atak yapmak.

"Trabzonspor maçı zor olacak"

Altını çizmek lazım zor bir maç olacak. Tek maç kaybettiler ve hoca değişikliğene de gittiler ve bu motive edebilir. Pozitif olarak kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor.

"Sneijder için çıkan transfer haberleri doğru değil"

Baktığınız da doğruluk payı olmayan haberler bunlar, istek olursa değerlenidrme alınır mı alınmaz mı bilemiyorum. Kendisiyle ilgili böyle haberler çıkması normal. Kendisiyle konuştuğumda böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Bu haberler doğru değil.

Umut Bulut yorumu!

Son maçta 4-5 tane pozisyon bulduk Umut oyuna girmeden önce... Uzun yıllardır birlikte oynuyorlar bunun bir katkısı var. Çift forvet oynayınca oyuncuları sahaya dizmek daha zor oluyor. Ben Trabzon'u düşünmedim çünkü daha zaman var.

İki forvetle oynadığınız zaman orta sahada üstünlük kurulabilir. Sneijder de orta sahada oynayabilir. Rakibe kendi sahasında baskı kurulabilir. Varsayımlarla sorulara cevap vermek zordur.

Kadro daralıyor!

Başkanımızla konuştuk ve kadroda 32 futbolcu var. Küçültmeye gittiğimizde 20-22 futbolcuya düşecek ondan sonra gelişmelere bakacağız.

"Sene sonunda şampiyon olacağız"

Bu işi yapanların korkmaması gerekiyor çünkü işimiz bu... Bu işi yaparken kendi fikirlerinizi sunduğunuz da kendiniz ve başkaları buna inanmalı. 20 gündür farklı bir karakter ortaya koyduk. Sene sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Tüm sorunlara rağmen inanıyorum şampiyon olacağız. Herkes bunu istiyor, biz istiyoruz, başkanımız istiyor ve biz buna kenetlendik.

"Görevimin başındayım"

Samimi bir kişi vardı. Ebru hanımla konuşmuştuk. Finansal fair-play'den bahsetti futbolcu alamayacağımızı söyledi bizlere... Samimiyetine inanarak şunları söyledim: Elimizdeki isimleri değerlendiriği ona göre davranmalıydık. Baktığımız zaman bu durumu biliyorduk ve gitmedim, görevimin başındayım.

"10 puan fark atarız"

3 gol attığımız zaman inanıyorum ki Süper Lig'de 10 puan fark atabiliriz. İlk 11'e gelen soruya göre cevabımız şu olur: Herkes Avrupa ve Türkiye'deki maçlara farklı farklı 11'lerle çıkabiliyor. İstikrarlı bir takım göremeyiz diye düşünüyorum.

"Tüm yabancılardan verim almaya çalışıyoruz"

Türkiye'de sadece 5 yabancı oynatabiliyorsunuz. Siz bana sürekli 8 yabancı var diyorsunuz. Hepsinden verim almak için çalışıyoruz ve ona göre antrenman yapıyoruz.

Çok çalışıyorum, iyi hisediyorum. Daniel hep yanımda ve beni hiç bırakmıyor. Çalışıyorum, İstanbul muhteşem bir şehir, insanlar nazik davranıyor. Sorduğun soru için teşekkür ederim çok naziksin...

"Herkesi memnun etmek çok zor"

Biz daha liste yapmadık. İyi veya kötüyü ayırmamak gerekiyor. Buraya geldiğimde var olan eskiden kalma bir durum ve bana kaldı. Ben 20 oyuncu A takımdan 4 takım paf takımdan gelsin istemiştim. Geldiğimde 33 oyuncu vardı herkesi memnun etmek çok zor. Herkesin farklı farklı istekleri olabiliyor.

"Fenerbahçe'ye çok penaltı verildi"

Son haftalara baktığımızda Fenerbahçe'ye çok fazla penaltı verildiğini gördüm. Puanlar önemli değil 8 hafta sonunda birinci olmamız gerekiyor.

"Sabri iyi bir transfer..."

Baktığımızda takımlar her maç sonrası gelitiğimiz görüyorum. İtalya milli takımı döneminde en iyi defanslardan birisiyle oynadım. Çok geniş oynuyor defans alanları daraltıp hergün üstüne kata kata ilerliyoruz. Sabri için polemiğe girmek istemiyorum ama benim görüşüm Sabri'nin iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Yorumculara bu soruyu sordu!

Eleştirilmek bizim işimizin bir parçası ancak yorumculara şunu sormak istiyorum: Türkiye'de hangi takım iyi oynuyor?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler