Real Madrid de 'Neymar yalanı' söyledi... Skandal belgelendi

Daha önce Neymar'ın transferinde açıklanan resmi rakamların doğru olmadığını belgeleriyle ortaya koyan Football Leaks grubu, bu sefer de Gareth Bale'in transferi sonrası söylenen yalanları gözler önüne serdi. Yayınlanan belgelere göre Real Madrid Kulübü, Galli futbolcu için Tottenham'a 91 milyon Euro değil çok daha fazla para ödemiş.

Yayınlanma: 21.01.2016 - 15:33
Abone Ol google-news

Real Madrid’in yıldız futbolcusu Gareth Bale’in bonservisine ödenen para ortaya çıktı.

Bugüne kadar pek çok kez polemik konusu olan ve Cristiano Ronaldo’yu geçip geçmediği konuşulan Bale için daha önce Perez tarafından yapılan '100 değil 91 milyon Euro' şeklindeki açıklamaların doğru olmadığı belgelerle ispatlandı. Madrid ekibinin, Galli yıldız için 91 değil 101 milyon Euro ödediği tespit edildi.

Real Madrid ile Tottenham Hotspur kulüpleri arasındaki sözleşmeyi internette paylaşan Football Leaks grubu, kapalı kapılar ardındaki pazarlığı gözler önüne serdi.

101 MİLYON EURO 4 TAKSİTTE ÖDENİYOR
Sözleşmeye göre, Tottenham Başkanı Dany Levy ve Florentino Perez arasında yapılan görüşmeler sonrası Madrid ekibi, 2013 ile 2016 yılları arasında İngiliz kulübüne 4 taksitte ödeme yapmayı taahhüt etti.

Yıllık 24,9 milyon Euro’dan ödenecek taksitlerin ek ödemeyle birlikte 101 milyon Euro’ya ulaşması, Perez’in 91 milyon Euro’ya aldık iddialarını da çürüttü.

Gareth Bale, belgelerin ortaya çıkmasıyla birlikte Cristiano Ronaldo’yu geçerek futbol tarihinde bonservisine en fazla para ödenen futbolcu unvanının da sahibi oldu.

NEYMAR'DA 38 MİLYON EURO'LUK YALAN!
Football Leaks grubu daha önce de Neymar’ın Doyen Sports Grubu ile yaptığı anlaşmaları da internetten yayınlamıştı. Barcelona Kulübü, Brezilyalı futbolcuyu 57 milyon Euro'ya aldığını öne sürmüş, ancak Football Leaks, gerçekte 95 milyon Euro ödendiğini belgelerle ortaya koymuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler