'Riekerink dener en iyi ikili oynar'

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, teknik direktör Riekerink’in Kayserispor maçının devre arasında kaptan Selçuk İnan’ı oyundan almasıyla oluşan gündemi değerlendirdi.

Yayınlanma: 14.09.2016 - 10:25
Abone Ol google-news

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, teknik direktör Riekerink’in Kayserispor maçının devre arasında kaptan Selçuk İnan’ı oyundan almasıyla oluşan gündemi değerlendirdi. Nazifoğlu, “Oyundan çıkan bütün futbolcular üzülür. Bunu küskünlük olarak değerlendirmemek lazım. Selçuk da tabii ki üzgün. Başka bir oyuncu çıksa, o da üzülecekti. Zaten üzülmezler ise problem var. Selçuk ile her gün konuşuyorum. Hocanın verdiği bir teknik karar var. Bizim de kabahatimiz var ve yönetim olarak bunu üzerimize alıyorum. Nigel de Jong son gün geldi. Eğer hazırlık maçlarında denetleyebilseydik, bu tip problemler olmayacaktı. Ön liberoda Selçuk İnan, Nigel de Jong ve Tolga Ciğerci var. Bu üçlüden ikisi oynayacak. Hoca birbirleriyle deneyecek ve sonunda en iyi olan ikiliyi oynatacak. Bir maçta Tolga, bir maçta De Jong yedek kalabilir. Selçuk İnan hiçbir şekilde onlardan daha geride bir arkadaşımız değil. Kaptanımızdır ve kendisini seviyoruz” dedi.

‘Sakatlıklar şanssızlık’

Nazifoğlu, takımda üst üste yaşanan sakatlıklar hakkında, “Podolski, Beşiktaş maçında ayağını ters bastı ve bağlarının biri koptu. Cavanda hazırlık maçında aldığı darbe sonucu Podolski ile aynı yerden sakatlık yaşadı bağı koptu. Sigthorsson, milli takımda darbeye bağlı bir sakatlık geçirdi, dış menisküs ameliyatı edildi. Serdar Aziz milli takımda sakatlanarak dış menisküs operasyonu geçirdi. Bunlar adale sakatlıkları değil. Çalışmayla ilgili değil. Şanssızlık olarak görüyoruz” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler