Roma Doumbia için F.Bahçe'den servet istedi

Sarı-Lacivertliler, Seydou Doumbia transferini, Salih Uçan’ın bonservisini Roma’ya vererek bitirmek istiyor. Ancak İtalyanlar, genç futbolcunun 11 milyon euroluk satış opsiyonunun yanı sıra 7 milyon euro daha talep ediyor. Pazarlıklar olumlu yönde ilerliyor

Yayınlanma: 29.01.2016 - 09:55
Abone Ol google-news

Fenerbahçe ara transferdeki sessizliğini forvet takviyesiyle sonlandırmak için çalışmalarına hız verdi. Hedefteki ilk isim ise Roma'nın Fildişi Sahilli yıldız forveti Seydou Doumbia. Fransa'dan Marsilya'nın da ilgilendiği 28 yaşındaki futbolcu için İtalyan ekibiyle sıkı pazarlıklar sürüyor. Sarı-Lacivertlilerin bu transferde en büyük kozu ise Roma'da kiralık olarak forma giyen Salih Uçan.

KiRALIK KONTRATI BiTiYOR

İtalyan ekibi, Temmuz 2014'te Salih Uçan'ı 2 yıllığına 4 milyon 750 bin euro bedelle kiralamıştı. Salih'in üçüncü yıldaki satın alma opsiyonu ise 11 milyon euro olarak belirlenmişti. Roma kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek Salih'i kadrosunda tutmak istiyor. Fenerbahçe ise Salih'in bonservisi karşılığında Doumbia'yı bünyesine katmayı planlıyor ve pazarlıklar iki oyuncu üzerinden yürütülüyor.

25 MiLYON EUROYA GELDi

Gelen bilgilere göre Roma geçen sezon CSKA Moskova'dan 25 milyon euroya transfer ettiği tecrübeli forvetin fiyatını 18 milyon euro civarında bir fiyat belirledi. Bu sebeple Fenerbahçe'den Salih'in bonservisinin yanında 7 milyon euro civarında bir para talep ediyor. Sarı-Lacivertliler ise bu parayı ödemeye sıcak bakmıyor. Tarafların bir orta yol bulması halinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler