Dr. Füsun Sayek anılıyor

Türk Tabipleri Birliği Eski Başkanı Doktor Füsun Sayek, Hatay’ın Arsuz ilçesinde düzenlenecek 12. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri ile anılacak. Bugün başlayacak etkinlikler ağustos ayı boyunca sürecek.

Yayınlanma: 01.08.2018 - 22:35
Abone Ol google-news


Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği tarafından İskender Sayek Kültür ve Sanat Evi’nde “çocuk” temasıyla düzenlenecek etkinlikliklerde “sen de hikâyeni yaz” adlı çocuk atölyesi, “çocuk bilim atölyesi”, ahşap boyama atölyesi düzelenecek. Arsuz Çocuk Korosu etkinlikler kapsamında konser verecek. “Çocuklarda obezite” ve “Çocuklar için temel yaşam desteği” konulu söyleşi ve konferanslar düzenlenecek. Sahilde caz, konser, şiir ve türkü dinletileri yapılacak. Gazetemiz yazarı Emre Kongar da “Çok kültürlülük ve toplum” konulu söyleşiye katılacak.

Prof. Dr. İskender Sayek, “Toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk konusunda gerçekleşecek çalışmalarıyla Hatay, İskenderun ve Arsuz yörelerinde bir ilk oluşturan Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri, her yıl genişleyerek gelenekselleşmekte ve bu konuda bir örnek teşkil etmektedir. Ülkemizde kültür mozayiğini koruyan ve yaşatan ender yerleşim merkezlerinden Arsuz’da düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin programında konserler, sergiler, toplum söyleşileri, çocuklara yönelik sanat atölyeleri, spor yarışmaları ve sağlık taramaları yer alıyor” dedi.
Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği 29 tıp öğrencisine burs sağlıyor. Bu yıl bu rakamın 50’e çıkartılması planlanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler