Buz Lazer Epilasyon Ve Avantajları

Neobod Estetik Ve Güzellik Merkezi Direktörü Uzman Estetisyen Asuman Tokcan Buz lazer epilasyon hakkında bilgi verdi.

Yayınlanma: 02.12.2015 - 11:44
Abone Ol google-news

Buz Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer teknolojisinin geliştirilen son hali buz lazer epilasyon ile en acısız, en hızlı ve kalıcı çözümler bir araya getirildi. Lazer epilasyon uygulamasından farklı olarak buz başlığı ile işlem iki kat daha hızlı bir şekilde yapılırken, ten rengi kriteri olmaksızın en ince kıl köklerinde bile optimal sonuçlar elde edilebilmektedir. Geliştirilen cihazın güçlü soğutucu özelliği ve seri atışları sayesinde epilasyonda duyulan acı hissi tamamen ortadan kaldırılıyor.


Buz lazer epilasyonu avantajlarınelerdir?

Kişinin fizyolojik özelliklerine bağlı olarak ağrı durumu değişirken buz lazer epilasyon sayesinde hem acı hissi minimum düzeye indiriliyor, hem de atış hızı sayesinde daha kısa bir süre içerisinde uygulama tamamlanmış oluyor. Bu avantajın yanı sıra uygulamanın kişiyi rahatsız etmeyecek şekilde gerçekleştirilmesi ve kısa bir süre içerisinde tamamlanması ile günlük hayatı aksatma durumu ortadan kaldırılmaktadır.
Lazer epilasyon ailesinin yeni üyesi Buz lazer, - 3 dereceye kadar soğuyan buz başlığı ile cilt üzerinde yanık gibi deformasyon riskini ortadan kaldırıyor. Lazer epilasyon işlemi için aranan şart ten ve kıl rengi iken, buz lazer epilasyonu sayesinde yaz aylarında bile bronz tene uygulanabilmektedir.


Buz lazer epilasyonu kaçseansta sonuçlanır?

Uygulamanın soğutucu özelliğinin dâhil olması ile birlikte seanslar daha acısız ve daha kısa bir süre içerisinde tamamlanmaktadır. Kişinin özeliklerine göre bu seans aralıkları değişirken, genel olarak 6 haftada toplam 6-8 seans süren tedavilerde, kalıcı sonuçlar elde edilmektedir. Bu seans sürelerindeki başarı oranı %90 olmaktadır.


Neden buz lazer epilasyon?

Buz lazer epilasyonu dört mevsim uygulanabilen acısız, kısa ve bronz tene de yapılabilen yeni teknolojinin son gözdesidir. Bu avantajların yanı sıra seansların aksatılmasından dolayı elde edilen başarısız sonuçlarda ortadan kaldırılmaktadır. Ayrıca diğer lazer epilasyon cihazlarından farklı olarak yalnızca enerjiyi bir noktaya fokuslanması söz konusu değildir. Çalışma prensibi enerjiyi bölgeye dağıtarak ve tedrici ısıtma yöntemi ile istenmeyen tüylerin yok olmasını sağlar. Bu uygulama sayesinde işlem sırasında ya da sonrasında cilt dokusunda yanık, leke ve ağrı gibi komplikasyon riski bulunmamaktadır. Kısacası buz lazer epilasyon teknolojisi sayesinde konforlu ve çok daha kısa sürede uygulama yaptırabilmek mümkündür.

Kaynak: http://neobod.com.tr/diode-buz-lazer-epilasyon


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler