Kısa vadede en etkin vücut şekillendirme

Op. Dr. Alper Tuncel en etkin vücut şekillendirme yöntemini anlattı.

Yayınlanma: 19.10.2016 - 19:38
Abone Ol google-news

Günlerce yaptığımız diyetler, saatlerce uğraşıp yorulduğumuz spor egzersizleri ve kısa vadede alamadığımız olumlu sonuçlar. Teknoloji bu kadar gelişmişken hemen hemen her şeyin bir çaresi varken neden şekilli ve fit bir vücuda sahip olmak bu kadar zor. Nedeni henüz lazer lipoliz le tanışmış olmamanız olabilir mi?

Op. Dr. Alper Tuncel’in aktardığı bilgilere göre Lazer Lipoliz kısa vadede ve en kolay şekilde vücudumuzu sıkılaştırmamız ve incelmemiz için geliştirilmiş en son ve en etkili çözüm.

 Lazerlipoliz Nedir?

 Dr. Tuncel, Lazer lipolizin vücutta istenilmeyen kalıcı yağların yok edilmesinde, etkisi kanıtlanmış olan son derece başarılı bir uygulama olduğunu söylüyor. Haftalarca, aylarca yapılan diyet ve egzersizler maalesef bayanlarımızı istedikleri vücut ölçülerine sokamıyor. Lazer lipoliz uygulamaları ise tek seansta bölgesel fazlalıkları yok ederek kişiye kadınsı vücut hatlarını kazandırıyor. Ayrıca elde edilen sonuçlar Lazer lipoliz uygulamaları ile kalıcı oluyor. Oldukça konforlu şartlar içerisinde gerçekleştirilen lazer lipoliz uygulamaları ile istenmeyen yağlara kolaylıkla müdahale edilebiliyor.

 Lazer lipoliz yağın olduğu her yere uygulanabilir. Vücudumuzda yağ bölgesi olmayan hiç bir bölge olmadığı için yüzden başlayarak ayak bölgesine kadar uygulanabilen bir cihazdır. Lazer lipoliz ile yağ hücreleri yok edilirken bir yandan da uygulanan bölgede cildi sıkılaştırmaktadır.

 

Op.Dr. Alper Tuncel Lazer Lipolizin çok basit bir operasyon olduğunu söylüyor ve ekliyor.

Oldukça pratik bir cerrahi uygulama olan lazer lipoliz yöntemi vücudun her bölgesine uygulanabilmektedir. Lazer lipoliz uygulamalarının en büyük artıları ise işlem sırasında kesinlikle kanama olmuyor, sinirlere ve kılcal damarlara zarar verilmiyor. Lazer lipoliz uygulamaları tek seans olarak bölgedeki yağlanmanın miktarına göre 15 dakika ile 1 saatlik bir zaman dilimi içerisinde sonuçlandırılmaktadır. Kişi lazer lipoliz uygulamaları ile tek seansta yıllarca üzerinde taşımak zorunda olduğu bölgesel fazlalıklardan kurtulabilmektedir.

 

Lazer lipolizin bir çok avantajı var. Bu avantajlardan en önemlileri;

- İşlemin 45 dakika kadar bir sürede ve tek seansta uygulanabiliyor olması

- Morluk, kanama, şişlik ve ağrıların olmaması veya az olması

- Gündelik yaşama işlem sonrası çoğunlukla hemen dönülebiliyor olması

- İyileşme döneminin çok kısa olması

- Sonuçların çok kısa sürelerde alınması

- En önemlisi ise istenilmeyen bölgelerdeki yağların alınmasından sonra bölgede sarkan ve gevşeyen deriyi klasik yöntemlere göre daha fazla toparlamasıdır.

 

Vücudun hangi bölgelerine uygulanmaktadır;

Lazer lipoliz yöntemleri bayanların ve erkeklerin en sık yakındıkları basen, bel, baldır, popo ve karın bölgelerine uygulandığı gibi vücudun herhangi bölgesindeki istenilmeyen lokalize yağlara da uygulanabilmektedir. Lazer lipoliz jinekomasti adı verilen erkeklerde meme büyümesi oluşumlarına da müdahale edebilmekte ve erkeklerin bu görünümünden kurtulmalarını da sağlamaktadır. Lazer lipoliz uygulamaları ile yüz ve gıdı bölgelerine de müdahale edilebilmektedir. Bacağın iç kısımlarına, baldır bölgelerine, basen bölgelerine ve selülit tedavilerinde de lazer lipoliz uygulamaları oldukça iyi sonuçlar vermektedir.

 

Çok Boyutlu Laserlipoliz 

Çok Boyutlu) Lazerlipoliz, yeni bir kavram olmaktan çok bölgesel yağlanmada kullanılan laserlipoliz ile birlikte fraksiyonel laserlerin cilt seviyesinde uygulandığı çoklu bir uygulamanın adıdır. Çok boyutlu olması da hem cilt hem cilt altı dokuların seans sırasında işlemden geçirilmesi mantığına dayanmakta ve vücutta tam olarak bölgesel şekillendirme yapılabilmektedir. Bu tedaviden en çok cilt seviyesinde operasyon öncesi dalgalanma ve çatlakları olan hastaların faydalanması mümkündür. 

Temelde cilt altı bölgede seçici bir şekilde yağ hücreleri laserlipoliz yardımı ile parçalanırken cilt altı kollajen depozisyonu yani sentezi arttırılmış olur.

İyileşme Süreci

Lazer lipoliz işlemi sonrasında hastayı hemen taburcu etmek evine göndermek mümkündür. Çok kısa ve çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilen bir işlemdir. Lazer lipoliz işlemi sonrası da oldukça konforludur. Lazer lipoliz sonrasında hastalar liposuction işlemi sonrasındaki gibi çok uzun süreler korse içerisinde

Lazerlipolizden Beklentimiz Ne Olmalı?

Lazerlipoliz özelleşmiş bölgesel bir yağ azaltma işlemidir. İşlem esnasında yağ hücrelerine fiberoptik bir prob yardımı ile iletilen laser ışınının yağ hücrelerini parçalayarak sıvı hale getirmesi ve cilt altında kollajen yapımını arttırması ile işlem gören alanlardaki cildin sıkılaşmasının sağlaması söz konusudur.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler