Cilt sorunlarının çözümünde uzmanların önerdiği Polifenol Teknolojisi nedir?

Cilt sorunlarınız için Dermatologların önerdiği Polifenol teknolojisini denemekte yarar var.

Yayınlanma: 28.01.2018 - 08:24
Abone Ol google-news

 

Acvit Kozmetik tarafından geliştirilen doğal Polifenol teknolojisi cilt sorunlarınızı çözüme kavuşturuyor.

 Yaşlanma ve çevresel faktörlerden dolayı cildinizde meydana gelen sorunlarınız için dermatologlar, hekimler ve güzellik uzmanları Acvit Kozmetik tarafından geliştirilen Polifenol teknolojisi ile üretilen doğal yıkanan siyah maskeyi öneriyor.

 Cildinizde meydana gelen kırışıklık, akne, sivilcelenme, yaşlılık izleri için hekim ve dermatologların en çok önerdiği ürün doğal yıkanan Acvit Siyah Maskedir.

 Cildinize derinlemesine nüfuz eden Acvit Siyah maske cildinizi temiz ve pürüzsüz hale getirmeye yardımcı oluyor.

 Polifenoller, Basitçe özetlemek gerekirse, polifenol molekülü cilde nüfuz edip kolayca emilerek yeni cilt hücrelerini yenilemek üzere sürekli besleyen etkin bir taşıyıcı kurye gibi görev yapmakta ve hücresel düzeyde şu faydaları sağlamaktadır.

Doğal POLİFENOL Bilimi Nedir?

 Yıllarda toprağın altında kalmış yaprak ve bitki atıklarının fosilleşmesi sonucu bu atıkların titizle ve itina ile toplanarak modern laboratuarlarda üretilen teknolojinsin adıdır. Tamamen doğaldır. 16 ve 17 yüzyıllarda, Avrupalı doktor ve şifacılar, çeşitli rahatsızlıkları tedavi etmede turba (çürümüş bitkilerden elde edilen kömür) ekstrelerini kullandılar.

Zengin Avrupalılar, polifenol çamur banyolarının çeşitli rahatsızlıklara iyi geldiği bilinen Avusturya’daki ünlü Neydharting Polifenollerini düzenli olarak ziyaret ediyorlardı. Napolyon ve diğer ünlü Avrupalılar, kas ağrısı, eklem ve diğer sorunların tedavisi için bu polifenollere uğradılar. Polifenoller, çimen ve ağaç ayrışması sonucu neredeyse sadece organik maddeden oluşur. Ekseriyetle, Polifenollerin genel olarak ender veya önemli jeolojik yatak haline gelebilmesinin sebebi 30 – 60 yaşında olmalarıdır.

 Bilim Adamları Polifenol Teknolojisi Diyor

 Alman bilim adamları önemli maddeleri turbadan ilk izole edenlerdi. Bu sıvıyı tamamen karakterize etmek bugün bile çok zordu ancak büyük bir kısmı son zamanlarda keşfedilmiştir. En iyi tespit edilebildiği kadarıyla, humik asitler, çoklu altı-karbon aromatik halkaları ve birçok karboksilik asit fonksiyonel parçaları olan yüksek molekül ağırlıklı polimerlerdir. Bu maddeler, en az 300 yıl boyunca Avrupa’da yoğun ilgi konusu oldu. Onların tedavi değerini anlamaya yönelik olarak son 30 yılda çok büyük bir çaba sarf edilmiştir. Avrupa’da bu seviyede bir araştırmaya rağmen, Kuzey Amerika’da bu maddeler hakkında çok az şey bilinmektedir.

 Polifenol Çalışmaları

 Çalışmalar göstermektedir ki Polifenoller, serbest radikal gelişiminden koruma sağlayarak hücre zarlarının oksidasyonunu engelleyebilme yeteneği sayesinde cildi korurlar. Polifenollerin epidermiye nüfuz edişi kanıtlanmıştır. Polifenollerin iltihaplanmaya karşı etkilerinin Asetilsalisilik asit’in iki katı fazla olduğuna dair iltihabı azaltma yeteneği kayıt altına alınmıştır. Bundan başka, humik maddelerin toksik madde ve kirlilikleri bir dışa çeken büzücü eylemi vardır. Humik maddeler ayrıca, kan dolaşımını düzeltmeye ve cilt metabolizması yenilemeye yardımcıdır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler