Diş hekimleri yarın sandık başında

Türk Diş Hekimleri Birliği’ne bağlı en kalabalık oda olan İstanbul Diş Hekimleri Odası’nın üyeleri, bu pazar günü yeni yönetimi belirlemek üzere sandık başına gidecek.

Yayınlanma: 27.04.2018 - 21:39
Abone Ol google-news

Türk Diş Hekimleri Birliği’ne bağlı en kalabalık oda olan İstanbul Diş Hekimleri Odası’nın üyeleri, bu pazar günü yeni yönetimi belirlemek üzere sandık başına gidecek. Seçimlerde, halen yönetimde olan Prof. Dr. Turhan Atalay’ın başkan adayı olduğu “Birlik Grubu” ile Prof. Dr. Ender Kazazoğlu’nun başkan adayı olduğu “Önce Diş Hekimi Grubu” listeleri yarışacak. Türkiye’deki 27 bin diş hekiminin 8 bin 100’ünü bünyesinde barındıran İstanbul Diş Hekimleri Odası’nın 1. olağan genel kurulu, 28 Nisan Cumartesi günü 09.00’da Maçka’daki İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfı Sosyal Tesisleri’nde yapılacak. Diş hekimleri, 29 Nisan Pazar günü Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi’nde saat 09.00-17.00 arası sandık başına giderek oy kullanacak.

Halen yönetimde olan Birlik Grubu’nun başkan adayı Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Turhan Atalay, 30 yılı aşkın süredir oda yönetiminde olduklarını belirterek, diş hekimlerinin sorunlarını çözmek üzere yaptıkları çalışmalarının süreceğini söyledi.

Önce Diş Hekimleri Grubu’nun başkan adayı Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Kazazoğlu ise Cumhuriyetin temel ilkelerine sahip çıkma bilinciyle hiçbir dil, din, ırk, etnik ve politik ayrım gözetmeden hizmet vermek istediklerini belirterek, meslektaşlarına seçime katılma çağrısı yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler