Şampiyon kötü başladı

2009-2010 sezonunun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye'ye konuk olan Beşiktaş, 1 puanla yetindi:1-1. 29'uncu dakikada Fink'in güzel golü ile öne geçen Kartal, 2 dakika sonra eski oyuncusu İbrahim Akın'ın 3 kişiyi ekarte ederek attığı golle 1 puana razı oldu.

Yayınlanma: 07.08.2009 - 19:10
Abone Ol google-news

Büyükşehir Belediye karşısında mücadelenin başında koordine olmakta zorlanan Beşiktaş, yine de maçta daha etkili görünen taraftı. Bu bölümde net fırsatlar bulamasa da rakip kaleyi tehdit eden Siyah-Beyazlı ekip, 29’uncu dakikada öne geçti. Erhan’ın sağdan yaptığı ortada Nobre kafayla topu ceza alanı önündeki Fink’e indirdi. Bu oyuncu yerden çok sert ve düzgün vurdu, kaleci Oğuzhan’ın sağından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

Bu golden 2 dakika sonra eski bir Kartal, İbrahim Akın sahne aldı. Sağ kanatta Sylla’nın uzun topuna hareketlenen tecrübeli oyuncu, 3 Beşiktaşlı futbolcuyu şık çalımlarla geçip, topu kaleci Hakan’ın sağından ağlara bıraktı: 1-1. Golden sonra yeniden öne geçmek için bastıran Beşiktaş, 38’de Nobre ile net bir fırsattan yararlanamadı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Beşiktaş, mücadelenin 2’nci yarısına 2 değişiklikle başladı. Yusuf ve Holosko’yu oyundan alan teknik direktör Mustafa Denizli, Bobo ve Nihat’ı sahaya sürdü. Ancak bu değişiklik Kartal’ı uçurmaya yetmedi. Ferrari’nin kafa şutunu çizgi üzerinden çıkaran Zeki, mücadelenin en kritik müdahalesine imza atarken, 2 pozisyonda da kaleci Oğuzhan’a takılan Beşiktaş, sezona 1 puanla başladı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler