Sanatçı Haluk Levent 20 Mart’ta İzmir’de Öykü Arin için sahne alacak

‘Öykü’ye Umut Ol’ kampanyası kapsamında İzmir’de düzenlenecek konserde Haluk Levent sahne alacak. AHBAP İzmir tarafından organize edilen konser, 20 Mart Çarşamba günü saat 19.30’da Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’nda başlayacak.

Yayınlanma: 09.03.2019 - 21:21
Abone Ol google-news

Nadir görülen Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMLL) tanısı konulan 3.5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı’nın babası Çağdaş Yazıcı, bağışlanan kök hücrelerin tümünün henüz sisteme girilmediğini belirterek uygun eşleşme için bekleyişlerini sürdürdüklerini söyledi.

Doktorların uyguladığı tedaviyle kazandıkları 1 ay sürenin son 3 haftasında olduklarını kaydeden Yazıcı, “Bu sürede kemoterapi uygulandı. Kemoterapi için her gün hastaneye gitmek zorunda kalmadığımız için çok mutlu. Kalan sürede uygun eşleşme olmazsa anne ya da babadan alınan kök hücrelerle bir işlem gerçekleştirilecek. Bu uygulama riskli fakat başarı şansı var” diye konuştu.

Öte yandan Öykü için başlatılan kemik iliği kampanyası üniversitelerden, Almanya’daki meydanlara kadar birçok noktada devam ediyor. ‘Öykü’ye Umut Ol’ kampanyası kapsamında İzmir’de düzenlenecek konserde Haluk Levent sahne alacak. AHBAP İzmir tarafından organize edilen konser, 20 Mart Çarşamba günü saat 19.30’da Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’nda başlayacak. Konser sırasında Kızılay’ın kan araçları da hazır bulunacak. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler