Sedan dünyasına yeni soluk Cross Country

S60 Cross Country all road estetiği sunan, 18 ve 19 inçlik jantlı yüksek profilli lastiklere sahip.

Yayınlanma: 16.03.2015 - 10:25
Abone Ol google-news

Volvo şimdi de, ünlü Cross Country vagonların tüm yeteneklerine ve sağlam tasarımına sahip S60 Cross Country ile -bu kez sedan segmentinde- geleceğe yönelik cesur bir adım daha atıyor.

 

4 çeker desteği

S60 Cross Country, geçtiğimiz günlerde piyasaya sunulan V60 Cross Country gibi daha yüksek bir sürüş yüksekliğine ve yine kardeşindeki gibi (All Wheel Drive) dört çekiş desteklerine sahip.

S60 Cross Country, Volvo’nun doğa sevgisini ve İskandinav mirasını yansıtan, daha fazla lastik koruması, konfor ve all road estetiği sunan, 18 ve 19 inçlik jantlara sahip yüksek profilli lastiklere sahip. S60 Cross Country, ABD, Kanada, Rusya ve Avrupa pazarlarına özel 250 beygir güce sahip T5 Dört çeker benzinli motordan, Avrupa pazarları için sunulan verimlilik ve performansın benzersiz birleşimine sahip, Volvo’nun sınıfının lideri Drive-e, önden çekişli, 190 beygir, dizel D4 motora kadar geniş bir motor yelpazesine sahip. Ayrıca kendini kanıtlamış 2,5 litrelik, 5 silindirli dizel bir dört çeker D4 motor alternatifi de bulunuyor. S60 Cross Country’nin Türkiye’de 2015 sonuna doğru satışa hazır olması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler